Kā stilīgi saģērbties šajā sezonā – Top 10 aktuālās pavasara modes tendences

Kā izvēlēties stilīgu apģērbu šajā sezonā? Labā ziņa ir tāda, ka, visticamāk, tavā garderobē jau ir vairāki modīgi elementi, kuri viegli var tikt atsvaidzināti, jo dizaineri pievēršas ilgtspējas tendencēm un nepieprasa radikālas pārmaiņas savās kolekcijās.

 

“Šī brīža modes tendences ir ļoti elastīgas un sniedz iespēju ikvienam atrast apģērbu un aksesuārus, kas atbilst viņa personīgajam stilam.

Sievišķīgie un elegantie tēli tiek kombinēti ar dzimumneitrāliem, savukārt klasika tiek sapludināta ar ekstravaganci,” uzsver modes un dzīvesstila tirdzniecības centra “Spice” stiliste Dace Bahmane. “Joprojām mēs redzam ietekmi no 2000. gadu modes, un zīmoli kā “Miu Miu”, “Saint Laurent” un “Diesel” jau vairākas sezonas pēc kārtas ir noteikuši vadošās tendences.”

 

Kā radīt patiešām stilīgu tēlu un uz ko pievērst uzmanību, pērkot jaunus apģērba priekšmetus? Šeit ir desmit izteiktas pavasara modes tendences, kuras ir vērts ņemt vērā un iekļaut savā garderobē.

 

Polo krekli

Polo krekls ir atgriezies modes skatuvē un ir īpaši aktuāls šajā sezonā, it īpaši, ja tas tiek valkāts ar atpogātu apkaklīti. Dizaineri ieteiktu polo kreklu kombinēt ar īsiem balonsvārkiem vai midi garuma svārkiem un biksēm, kas noslīdējušas uz gurniem.

Pazemināta jostasvieta ir atkal populāra, un tajā pašā laikā kontrastējošas krāsas apakšveļas maliņa parādās zemē. Ja šī modes izpausme jums šķiet pārāk pārspīlēta, to var aizstāt ar jostu.

 

Džinss

Džinss ir atgriezies modes skatuvē plašā spektrā – plēsts, balināts, grandžīgs, ar nodiluma vai rūsas efektu, tas ir dažāds un ārkārtīgi stilīgs. Lai gan izpildījumā joprojām ir iezīmes no 2000. gadiem, formas un modeļi ir mainījušies, spēlējoties ar pārlieliem un piegulošiem dzinšiem.

Lai radītu aktuālu tēlu, stiliste Dace Bahmane iesaka ievērot zelta likumu – ja bikses ir pārlielas, tad topam jābūt piegulošam un otrādi.

 

 

Grezns safari

 

Dizaineri iedvesmo piedalīties greznā safari piedzīvojumā, izvēloties eleganti sievišķīgus tērpus, kuri tiek papildināti ar izteiksmīgiem zelta aksesuāriem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Kolekcijās tiek piedāvāti kombinezoni, svārki, kleitas un topi, kas ietver safari raksturīgos zemes toņus, piemēram, bēšu, haki, bordo, baltu un melnu. Svarīgākais noteikums šajā stilā ir veidot tēlu, kurā visi elementi saskan vienā krāsā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment