Madara Repše vēršas pēc palīdzības pie Jūlija Krūmiņa; Tu nokritīsi no krēsla, kad uzzināsi kādu sliktu atbildi viņa saņēma

Madara Repše, Ekspremjera Einara Repšes meita, cīnās ar ve***ības problēmām, kuras ār***šanai nepieciešami lieli līdzekļi. Izmisuma vadīta, viņa mēģināja vērsties pie pazīstamā miljonāra Jūlija Krūmiņa, kā ziņots Intas Mengišas un Ligitas Eglītes materiālā “Atkal cīnās par veselību”, kas publicēts žurnālā “Kas Jauns”.

 

Šoreiz Madarai neizdevās iepazīties un aptrunāties par iespējamu abpusēji izdevīgu palīdzēšanas formu, jo, uzzinot, ka pēc viņa atļaujas varētu nodot kontaktus Repšei, Krūmiņš kategoriski atteicās.

Tiešiem vārdiem viņš paziņoja, ka nevar sniegt palīdzību Madarai, jo viņa ir Repšes meita.

https://abiem.baltic-course.com/kas-pavasara-diena-sagaida-katru-zvaigznu-zimi-pirmas-prognozes/96547

Krūmiņš izteicās šādi: “Viņš man savulaik nodarīja ļoti sliktas lietas biznesā. Tāpēc tagad lai savai meitai palīdz pats.”

Madara bija sarūgtināta un pat šokēta, bet viņa neko nevarēja darīt. Viņa piebilda, ka tēva uzvārds ir traucējis visu viņas dzīvi.

Lasi arī: Kā stilīgi saģērbties šajā sezonā – Top 10 aktuālās pavasara modes tendences

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Atklāts video par Madaru Repši par viņas kaiti:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment