Šīs mammas stāsts par seksu pēc bērniem ir ļoti smieklīgs, bet tik patiess!

Lūk, viņas stāsts par šo atgadījumu:

“Ak Dievs! Es neesmu pārliecināta, kad mēs pēdējo reizi nodarbojāmies ar seksu, kamēr bērni ir nomodā! Mēs (es) pabarojām ģimeni, nomazgājām bērnus, iztīrījām viņu zobus, uzvilkām viņiem pidžamas un agrāk nolikām viņus gulēt. Es skrēju uz vannas istabu un ieslēdzu romantisku mūziku. Atradu šķiltavas no mana divus gadus vecā bērna dzimšanas dienas ballītes un aizdedzināju putekļiem klātās sveces.

Es centos būt seksīga, ignorējot savu pēcdzemdību kailo ķermeni, kas sabiedrībai liktu viebt sejas. Mēs iekāpām siltajā dušā, kura ātri kļūst vēsāka, jo bērni izlietoja lielāko daļu karstā ūdens. Kamēr mēs dušā kaislīgi skūpstījāmies, mums rēgojās, ka ik pēc 30 sekundēm dzirdam mūsu bērnu kliedzienus.

Lasi vēl: Kādēļ tik daudz vīriešu fantazē par seksu ar pamāti? Tam ir izskaidrojums!

Tad mēs izdzirdējām skaļu “kvīīīīk!”. Es sāku lamāt zināmo delfīna rotaļlietu. Mēs izmisīgi centāmies saglabāt romantisko noskaņojumu un tad pamanījām, ka zem mūsu kājām ir alfabēta rotaļlietas. Mēs bijām pīkstošu rotaļlietu ielenkumā. Visbeidzot mēs sākām smieties, un seksīgais noskaņojums pazuda. Mēs atkal kļuvām par labākajiem draugiem, sākām smieties tik spēcīgi, ka knapi spējām paelpot. Mēs nolēmām uzņemt smieklīgu attēlu, lai atcerētos, ka būt par vecāku ir traks piedzīvojums.

Daži no jums domās: “Ak, Dievs, kāpēc jūs publicējat kaut ko tik privātu!” Es esmu brīvdomīgs cilvēks, un cenšos vecāka lomai pieiet ar humoru. Es uzskatu – ja tu nespēj pilnībā izbaudīt savus bērnus un smieties, tu nekad neizdzīvosi vecāka lomu.

Šis ir veltījums visām pārgurušajām mammām un tētiem, kuri cenšas būt labi vecāki katru dienas minūti un reizē atrast nedaudz laika arī sev. Smejieties par dzīvi, citādi jums tā neizdosies!”

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment