Man zināma japāniete spoguļus un logus nemazgā katru mēnesi, pietiek ar vienu reizi gadā. Dalos ar viņas metodi

Japāņu logu mazgāšanas metode

Izrādās, ka daudzas japāņu sievietes mazgā spoguļus un logus ar kondicionieri (jeb balzamu) matiem. Šis produkts ir īpaši efektīvs stikla un spoguļu virsmu tīrīšanai!

Var paņemt pašu lētāko balzamu. Personīgi es daru tā: nedaudz ieleju smidzināšanas pudelē, pievienoju ūdeni, kārtīgi sakratu un mazgāju stiklu ar mitru drānu. Tas, iespējams, ir pirmais līdzeklis, kas pirmajā reizē neatstāja nevienu pleķi. Un tam ir patīkama smarža!

Lasi arī: Armēņu draugs iemācīja marinēt ārkārtīgi sulīgu šašliku. Dvēseliska recepte

Vēl viena laba iespēja ir mazgāt logus ar jodu. Pievienojiet 5 pilienus joda 1 litram ūdens un pēc tam ielejiet šo šķīdumu smidzinātājā. Saka, ka logi pēc tam spīd un ilgi nepaliek netīri.

Jūs varat arī mazgāt logus ar kālija permanganāta šķīdumu. Pievienojiet atšķaidītu kālija permanganātu spainim ūdens. Šajā gadījumā pats ūdens kļūs skaisti tumši rozā krāsā. Ar šo risinājumu var mazgāt ne tikai stiklus, bet arī rāmjus un palodzes, tās arī labi nomazgā.

Bet, lai vai kā, ar logu mazgāšanu visefektīvāk tiek galā matu balzāms! Tāpēc izmēģiniet japāņu metodi un dalieties komentāros, kāds bija rezultāts!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment