Mana sieva saslima… Un kā es tiku tam pāri?

Mana sieva saslima. Viņa visu laiku nervozēja darbā dažādu problēmu dēļ, arī privātajā dzīvē, saskārās ar neveiksmēm un problēmām ar bērniem. Viņa notievēja par 15 kg un svēra aptuveni 49 kg savos 35 gados. 

Viņa bēdājās, pastāvīgi raudāja un bija neapmierināta uz visu un visiem. Viņu nekas neiepriecināja. Pastāvīgas galvas sāpes, sirds, griezīgas nervu sāpes muguras un ribiņu rajonos. Viņa slikti gulēja, aizmiga vien no rītiem, bija nogurusi un neizgulējusies. 

Mūsu attiecības bija uz robežas. Viņas skaistums kaut kur pamazām nozuda, parādījās “maisiņi” zem acīm, un viņa sāka pievērst mazāk uzmanības savam izskatam kopumā. Viņa atteicās no filmēšanās filmās un vispār no jebkurām lomām. Es zaudēju cerību un domāju, ka drīzumā mēs izšķirsimies… 

Taču pēc tam es nolēmu rīkoties. Jo man tomēr tika pati skaistākā sieviete pasaulē. 

Es sāku apdāvināt viņu ar ziediem, skūpstiem un komplimentiem. Es sagatavoju viņai pārsteigumus, iepriecināju katru minūti. Dāvināju dāvanas un un dzīvoju viņas dēļ. Sabiedrībā izejot, runāju tikai par viņu. Visas tēmas novirzīju uz viņas pusi. Slavēju viņu savu un mūsu kopīgo draugu priekšā. 

Neticēsiet – viņa uzplauka. Viņa kļuva vēl labāka nekā agrāk. Pieņēmās svarā, pārtrauca nervozēt un iemīlēja mani vēl stiprāk kā agrāk. Es pat nemaz nezināju, ka viņa prot TIK ļoti mīlēt. Un tad es sapratu tikai vienu: sieviete – tas ir vīrieša atspulgs. Ja viņu mīlēt līdz trakumam, viņa atbildēs ar to pašu.

Autors: Breds Pits

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment