Mana vecmāmiņa vienmēr dzīvoja pārpilnībā. Šeit ir viņas 7 labākie padomi, kas palīdzēs katru reizi laimēt naudu

Vienmēr nekam nepietiek naudas.  Mana vecmāmiņa vienkārši bija naudas taupīšanas meistare. Ja mūsu ģimenē vienmēr dzīvojām no algas līdz algai, tad viņa nedomāja gandrīz par neko. Šeit ir viņas septiņi gudrie padomi, kas palīdzēs jums, kad jūs man, lai vienmēr būtu nauda.

 

Pareizi aizdod naudu

Aizdot vajadzētu tikai tādu summu, kas tuvākajā laikā netraucēs. Dažreiz līdzjūtīgi cilvēki aizdod draugiem daudz naudas, un tad viņi paši sēž un nevar atmaksāt savas rēķinus.

 

Sakārtojiet naudu savā makā pēc nominālvērtības

Ja vēlaties maksāt skaidrā naudā, sadaliet makā esošo naudu pēc nomināliem.

Nolieciet naudiņu, tā lai jums tā nav ļoti redzama. Vienkārši, kad redzat, cik daudz naudas ir jūsu makā, jūs automātiski sākat ietaupīt.

Labāk ir sākt ar to, cik daudz naudas varat iztērēt un cik daudz vajadzētu atstāt pāri. Ir svarīgi saprast, cik daudz naudas jums ir, un pareizi sakārtot skaidru naudu savā makā.

Ja izmantojat kartes, iespējojiet SMS paziņojumus par naudas darījumiem.

Neejiet pastaigās pa tirdzniecības centriem

Vecmāmiņai vienmēr nav paticis, ka mana mamma veda mūs pastaigāties uz tirdzniecības centru. Fakts ir tāds, ka tirdzniecības centrs burtiski izsūc no jums naudu.

Ja jūs vienkārši ejat pastaigāties, tad caurspīdīgos skatlogos jūs redzat daudz lietu, kas jums patiktu. Un šī vēlme ir diezgan spēcīga, un mēs sākam pirkt visādus niekus, bez kuriem mēs varētu iztikt. Neejiet pastaigāties pa tirdzniecības centru, un jūs pamanīsiet, ka iztērējat daudz mazāk naudas.

Ejiet pakaļ pārtikai tikai tad, kad esi paēdis

Šis padoms ir nedaudz līdzīgs iepriekšējam. Visticamāk, jūs esat dzirdējuši šo noteikumu, un tas patiešām darbojas. Kad esam izsalkuši, viss ēdiens mums šķiet garšīgāks un nepieciešamāks.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kas uzvarēs likteni līdz 2024. gada 26. Janvārim

Mēs nopirksim tik daudz mantu, ka vēlāk nevarēsim ēst. Un nauda jau būs iztērēta.

Turklāt mēs mazāk koncentrēsimies uz atlaidēm, un tas arī ir taupīšanas zelta likums.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment