Mazuļu priekšādiņas izmanto operācijās, pastāv 1997. gadā dzimušas pornozvaignes un citi fakti, ko labāk nezināt

3. Koalas ēd savu māšu izkārnījumus

Nav šaubu, ka dzīvnieku valstī koprofagija jeb izkārnījumu ēšana nav nekāds retums. Pavēro, ko, ārā ejot, dara tavs suns. Tomēr koalas mazuļi to dara citu iemeslu dēļ: tie agra vecumā nespēj sagremot eikaliptu paši, tieši tādēļ viņi pārtiek no mātes izkārnījumos esošajām baktērijām, pie kurām pierod.

4. Kaķenes ēd savu tikko piedzimušo kaķēnu izkārnījumus

Interneta lietotāji ir nesaprašanā, kādēļ kaķenes ēd savu jaundzimušo kaķēnu izkārnījumus. Izrādās, viņas to dara, lai ievērotu higiēnu un neļautu izplatīties nepatīkamām smakām, kā arī baktērijām. Viņas šādi rīkojas arī, lai nepiesaistītu citus plēsējus.

5. Acu apsārtumu un asarošanu peldbaseinā izraisa urīns, nevis hlors

Par šo ir “sajūsmināti” visi peldbaseina apmeklētāji. ASV Slimību profilakses un kontroles centra rīcībā esošā informācija vēsta, ka urīnā esošais slāpeklis kombinācijā ar hloru rada hloramīnu. Un hloramīns ir tas, kas padara acis apsārtušas un sāpīgas.

6. Ja tu sajūti kādu pretīgu smaku, tad zini, ka šī smakojošā priekšmeta molekulas nonākušas un piezemējušās tavās nāsīs

Jā, tostarp arī taisnās zarnas gāzu smakas molekulas. Molekulas izdalās no jebkura priekšmeta un lietas. Sīpoliem, smaržām, maizes. Tas nozīmē, ka ieejot nepatīkami smakojošā tualetē, kāda cita atstāto izkārnījumu molekulas nonāk tavā degunā.

7. Vīriešu kārtas embriji, atrodoties dzemdē, piedzīvo erekcijas

Visai bieži erekcija ir labi saskatāma arī ultraskaņas uzņēmumos. Zinātnieki ir dalītās domās par šo gadījumu un vienprātīga izskaidrojuma viņiem par to nemaz nav.

8. Reiz operācijas laikā kādam vīrietim ārsti netīšām amputēja dzimumlocekli un sēkliniekus

1999. gadā 67 gadus vecais Huršels Ralls gūlās zem skalpeļa, lai viņam tiktu veikta urīnpūšļa vēža operācija. Pēc pamošanās no narkozes audzējs veiksmīgi bija noņemts un līdz ar to pazuda arī visa viņa “mantība”.

Huršels televīzijas raidījumā “Labrīt, Amerika” pastāstīja, ka viņu par nelāgajām ziņām informēja sieva. Viņš atzinās, ka bija neticami saniknots par to. 2001. gadā veikta pētījumā noskaidrots, ka 95% ārstu ir pieredzējuši smagas ķirurģiskas kļūdas.

9. Vienai no 50 sievietēm ir trešais krūtsgals

Un arī vienam no 100 vīriešiem ir trešais krūtsgals. Marks Vālbergs un Harijs Stails ir vieni no slavenākajiem cilvēkiem, kuriem ir trešais krūtsgals.

10. Ikviena ūdens molekula, kura atradusies tavā mutē, ir izgājusi cauri dinozauru zarnu traktam

Dinozauri pa Zemi staigāja 186 miljonus gadu, tieši tādēļ tas ir loģiski izskaidrojams. Toties cilvēki šeit ir tik vien kā 400 tūkstošus gadu.

11. Pīļu tēviņi ir visauglīgākie izvarotāji visā dzīvnieku valstī

Nudien grūti iedomāties, ka tik jauki un lempīgi putni varētu būt brutāli izvarotāji. Bet tā ir patiesība. Viena trešdaļa pīļu dzimumattiecību ir uzspiesta ar varu.

Zinātnieki pat izpētījuši, ka pīļu tēviņu ģenitālijas laika gaitā ir pielāgojušās un kļuvušas parocīgākas izvarošanai; bet pīļu mātīšu ģenitālijas attīstījušās tā, lai pēc iespējas sekmīgāk izvairītos no apaugļošanas. Tā nosaukta par seksa “brūņošanās cīņu”.

12. Tu jebkurā mirklī atrodies 1,8 metrus tālu no kāda zirnekļa

Zinātnieki izpētījuši, ka zirnekļi ir itin visur.

13. 48% saldināto dzērienu, kas iegādājami ātrās ēdināšanas restorānos satur fekālās baktērijas

Un vairāk kā 11% šo pašu dzērienu satur E.coli baktērijas, kas izraisa zarnu trakta infekcijas.

14. Katru minūti mūsu ķermenī iet bojā 300 000 000 šūnas

Mazāk kā 12 stundu laikā cilvēka ķermenis spēj ar jaunām aizvietot vairāk šūnu, nekā galaktikā ir zvaigžņu.

15. Sišana krustā ir oficiāls nāvessoda izpildes veids Sudānā

Vēl biedējošāk ir tas, ka Sudāna daudz biežāk par jebkuru citu Āfrikas nāciju izmanto nāvessodu. Ar nāvi tiek sodīta homoseksuālas attiecības, ieroču nēsāšana un pat prostitūcija.

Lasi vēl: 6 PIERĀDĪTI fakti par sieviešu erotisko filmu skatīšanās paradumiem

16. Kā Hitlers, tā Staļins tika nominēti Nobela miera prēmija

Hitlera nominēšana bija tīrākais joks, ko 1939. gadā nolēma īstenot Zviedrijas parlaments. Bet Staļins augstajam apbalvojumam tika nominēts 1945. un 1948. gadā. Toties Mahatma Gandijs nekad nav ieguvis Nobela miera prēmiju.

17. Zinātnieki apgalvo, ka sākot ar 2020. gadu, pasaulē strauji izsīks šokolāde un radīsies tās deficīts

Šokolādes ražotājs “Hershey”nesen paaugstināja šokolādes izstrādājumu cenas, lai samazinātu pieprasījumu un cīnītos pret šokolādes izsīkšanu. Mūsdienās starp saražoto un patērēto šokolādes apjomu ir milzīga atšķirība. Lēsts, ka līdz 2020. gadam šokolādes deficīts palielināsies līdz vienam miljonam metrisko tonnu.

18. Zem zemes ir aprakti vairāk kā 100 miljardi mirušo

Uz Zemes līdz šim dzīvojuši 106 miljardi cilvēku. Mūsdienās no šī daudzuma dzīvi ir tikai 7%.

Avots: craveonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment