Medicīnas studenti jaundzimušā mazuļa nabas saiti sajauca ar ko citu… Kādas ir sekas?

Tas notika Meksikā. Par spīti tam, kas šie medicīnas studenti bija studējuši jau vairākus gadus un uzrādījuši labas akadēmiskās zināšanas, viņi pieļāva ļoti nelāgu kļūdu dzemdību zālē.

Abi studenti neveiksmīgā kārtā, sajauca nabas saiti ar jaundzimušā zīdaiņa dzimumlocekli, to cenšoties nogriezt. Kad praktikanti saprata savu kļūdu, tad tie mēģināja to noslēpt, norīkojot zīdaini uz operāciju, kuru veica tie paši studenti.

Tēvs sāka kļūt nikns, kad viņš nebija redzējis savu dēlu pēc piedzimšanas jau vairāk kā 2 stundas. Neviens netika sniedzis arī informāciju par to, kas ar viņu ir noticis un kādēļ viņš atrodas operāciju telpā.

medical2

Studenti sākotnēji, mēģinot sašūt savainoto dzimumlocekli, savainoja to vēl vairāk, radot 2 centimetru garu brūci. Tomēr, beigu beigās, izdevās locekli sašūt kopā.

Kad tēvs uzzināja par notikušo, viņš vārījās dusmās un pieprasīja kompensāciju, apgalvojot, ka dzemdībām vajadzēja notikt profesionāļu palīdzībā, kas būt ļāvis izvairīties no nevajadzīgām šuvēm.

Slimnīcas pārstāvji ir atvainojušies jaunajai ģimenei, bet apgalvo, ka nekas ārkārtējs nav noticis, jo viss tika kontrolēts un beigās novērsts, paredzot, ka bērnam nebūs jāsadzīvo ar nekādām negatīvām sekām.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Nereāli. Raksta autors nekad nav redzējis maza puikas diktu un nabassaiti.
    Ziema kā nenāk tā nenāk. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties uz priekšu. Nāc, reģistrējies no manas saites: https://goo.gl/3OxSEu , saņem vienu biļeti par brīvu un piepildi savas dziļākās vēlmes jau šogad!

Leave a Comment