Melnādainam pārim piedzima “balta” meitenīte. Kā viņa izskatās pēc desmit gadiem?

Ko lielākā daļa vecāku darītu, ja uzzinātu, ka viņu mazulis piedzimis ar citu ādas krāsu? Mazākais tas radītu pārsteigumu, bet maksimums novestu līdz skandālam.

2010. gadā Angelai un Benam nigēriešu ģimenē piedzima meita. Viņa bija pāra trešais bērns, un viņa bija ļoti unikāla, jo piedzima pilnīgi baltādaina.

Skaistule, eņģelis vai debesu dāvana?

Tā Ihekboro ģimene sauc par Nmači . Dažus gadus pirms meitas piedzimšanas ģimene no Nigērijas pārcēlās uz Angliju. Angelai un Benam bija dēls un meita, un bija laiks domāt par vēl vienu mazuli. Pati ģimene stāsta, ka 2010. gadā kāds augstāks spēks viņiem atsūtījis mazu meitenīti Nmači.

LASI VĒL: Godīgi sakot, es biju neizpratnē, kad redzēju, kā sievietes Indijā čurā. Tas ir kaut kas prātam neaptverams!

Kad Angela dzemdēja, viņa un viņas vīrs nevarēja neiekliegties, ieraugot jaundzimušo meiteni. “KĀ!!!???”Ģimenes galva bija šokā. Meitenīte piedzima pilnīgi vesela, taču viņas ādas krāsa bija pavisam citāda, nekā bija gaidīts.

 

Nmači ir īsta meitenīte ar baltiem matiņiem un ādu. Starp citu, meitenes mati ir cirtaini, tāpat kā viņas vecākiem. Protams, arī Benam bija doma, ka sieva viņu krāpj, taču šī versija nav pareiza, jo, ja sieva būtu viņu krāpusi ar balto vīrieti, tad mazulis būtu mulats.

 

 

Šķir otru lapu un uzzini, kā meitenīte izskatās pēc 10 gadiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment