Pārdaugavā notikusi smaga avārija; sekas bija traģiskas

Rīgā, Pārdaugavā, smags ceļu satiksmes negadījums atņēmis kāda autovadītāja dzīvību. Automašīna “Škoda” brauca lielā ātrumā un ietriecās sabiedriskā transporta pieturā, salūzt vairākos gabalos. Pārgalvīgās braukšanas cēloņi šobrīd ir neskaidri, vēsta “Degpunktā”.

Smags ceļu satiksmes negadījums Rīgā atņēmis kāda autovadītāja dzīvību. Jaunietis gāja bojā negadījuma vietā, citiem cilvēkiem neiesaistoties. Taču, ja incidents būtu noticis nedaudz vēlāk, sekas, iespējams, būtu bijušas ļoti nopietnas.

Smalkas stikla lauskas redzamas visapkārt pieturai arī šodien. Diezgan plašā rādiusā ap pieturu tos var redzēt. Tāpat vēl nav aizstiklots viens autobusa pieturas stikls. Garāmgājēji tikai atskatās uz balto ziedu klēpi un nodzisušajām svecēm, īsti nenojaušot, kas šajā vietā noticis.

LASI VĒL: Lietuvā uzspridzināta veikala Maxima ieeja un bankomāts

“12. novembrī ap plkst. 6 saņēmām izsaukumu uz adresi Rīgā. Ierodoties notikuma vietā, tika noskaidrots, ka vieglā automašīna bija iebraukusi sabiedriskā transporta pieturā. Rezultātā automašīnas vadītājs bija izmests no auto,” stāsta VUGD.

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment