Mēneša horoskops aprīlim – jābūt piesardzīgam

Horoskops Aprīlim:

AUNS

Aunus aprīlī sagaida veiksmīgas aktivitātes praktiski visās sfērās, Jums droši izdosies realizēt daudzas idejas, kas nesīs pelņu, turklāt ir iespējams, ka dosieties kādā izdevīgā braucienā vai patīkamā ceļojumā. Ir gaidāms arī jaunas sadarbības sākums, kas varētu būt saistīts ar iekārtošanos jaunā darbā vai ar kādu kolektīvo projektu, kurā Jūs ieņemsiet līdera pozīcijas. Jums būs iespēja pierādīt sevi un apmierināt savas ambīcijas. Mēneša sākumā iesāktais varētu nebūt ilgtermiņa variants, jo paliks ar Jums tikai uz kādu gadu, bet aprīļa vidū Jums nāksies parādīt savu raksturu, lai gūtu pelņu un sasniegtu kādu mērķi. Mēneša beigās Jūs noteikti no kaut kā nevēlama atbrīvosieties, lai iegūtu psiholoģisku komfortu.

Labvēlīgās dienas: 6.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 1., 2., 8., 15., 16., 22., 23., 29., 30.

VĒRSIS

Vērši lielu daļu aprīļa gatavosies kāda projekta sākumam. Ļoti iespējams, ka Jums nāksies noregulēt kādas strīdus situācijas un atbrīvoties no kaut kā, kas traucē Jums doties uz priekšu, taču pēc 19. aprīļa Jums atliks vien baudīt savus darba augļus. Par Jums noteikti atcerēsies arī tie, ar kuriem kādreiz esat sadarbojušies, tāpēc gaidiet arī kādu interesantu komercpiedāvājumu. Nav izslēgts, ka sāksies kaut kādi remontdarbi ( tiešā vai pārnestā nozīmē ), lai panāktu kaut kādu garīgu komfortu vai arī palielinātu ienākumus. Mēneša sākumā nāksies cītīgi pastrādāt, bet mēneša vidū parādīsies jauni plāni, kuri prasīs finansiālus ieguldījumus un revolucionārus risinājumus. Aprīļa beigās uzlabosies pašsajūta. Nav ieteicams saistīties ar tiem, kas Jūs jau reiz ir pievīluši.

Labvēlīgās dienas: 4., 8., 9., 18.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 5., 19., 26.

DVĪŅI 

Dvīņi aprīlī būs entuziasma pilni un lielīsies ar visu, kas viņiem pieder. Ļoti iespējams, ka Jums gribēsies izmainīt kaut kādu lietu kārtību un izrauties no “apburtā loka”, tomēr diez vai pareizā attieksme palīdzēs Jums “pārsist ar pieri akmens sienu”, līdz ar to labāk būtu palaist situāciju un pagaidīt, kamēr tā pati sāks mainīties. Jums var parādīties jaunas vēlmes, kas nebūs saistītas ar darbu, tomēr, lai tās piepildītu, Jums nepietiks tikai ar aktīvu un pastāvīgu darbību, nāksies kādam lūgt palīdzību. Mēneša sākumā līdzsvarojiet savus centienus un iespējas, nenodarbojieties ar pašapmānu, bet aprīļa vidū nāksies ieklausīties cilvēkos , kuri ir ietekmīgāki un spēcīgāki par Jums, lai apgūtu kaut ko jaunu. Mēneša beigās kaut kas no pagātnes atnesīs Jums veiksmi.

Labvēlīgās dienas: 3., 10., 11.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 7., 14., 21., 28.

VĒZIS 

Vēžus aprīlī sagaida atgriešanās pie vecām lietām vai kāda projekta “atkausēšana”, bet nav fakts, ka tas atnesīs prieku. Jebkurā gadījumā būs jāiegulda daudz spēka un centības, lai no procesa sāktu gūt baudu. Realitāte var iet pretēji Jūsu vēlmēm, plāniem un centieniem. Nav izslēgts, ka Jūs būsiet spiesti kaut kam piekāpties un piekrist algai, kuru Jūs uzskatāt par necienīgu, bet rezultāts būs Jums labvēlīgs, tāpēc atcerieties, ka psiholoģiskais diskomforts un ienākumu samazinājums ir laika jautājums. Mēneša sākumā būs vērojams aktivitātes trūkums, kas radīsies no Jums neatkarīgu apstākļu dēļ, bet mēneša vidū Jūsu rakstura spilgtās izpausmes ienesīs Jūsu dzīvē kaut ko labu. Aprīļa beigās Jūs gaida skaļi panākumi un veiksme ne vienā vien dzīves sfērā.

Labvēlīgās dienas: 4., 13., 18., 25., 28.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 9., 19., 23., 30.

LAUVA 

Lauvas aprīlī kļūs “pašas par savas laimes kalējām” . Ļoti iespējams, ka Jūs izlemsiet atrast kādu papildus ienākumu avotu, kas novedīs pie tā, ka Jūs ierosināsiet vairākus ilgtermiņa projektus, pie tam nav izslēgts, ka Jūs tos uzticēsiet tiem, kam Jūs tiešām varat uzticēties, un tas mainīs kaut ko šo cilvēku dzīvēs. Iespējams, ka Jūs demonstratīvi atteiksieties no kaut kādām savām ambīcijām, bet neaizmirstiet tās pavisam, tikai noslēpiet, jo, iespējams, ka tas Jums būs nepieciešams, lai “iemidzinātu” kādu konkurentu vai indivīdu, kuri aiz skaudības varētu Jums traucēt. Mēneša sākumā Jums savās rokās nāksies ņemt kādu kolektīvā projekta likteni, bet aprīļa vidū parādīsies sasniegumi, pie tam Jums radīsies vairākas oriģinālas un kreatīvas idejas. Mēneša beigās ir iespējams neliels psiholoģiskais un fiziskais diskomforts, ar kuru tikt galā palīdzēs pareizā attieksme.

Labvēlīgās dienas: 15.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 2., 23., 30.

JAUNAVA

Jaunavas aprīlī sagaida sarežģījumi lietišķajā sfērā. Liela iespējamība, ka par problēmas iemeslu kļūs konflikti, kuri ir Jūsu pašu izprovocēti. Nav izslēgts tiešs konflikts ar ietekmīgu cilvēku, kuru Jums izdosies noskaņot pret sevi, tāpēc pacentieties tomēr glaimot tiem, kas kaut kādā veidā var kaitēt Jūsu karjerai. Jums nāksies veikt ne mazums pasākumu, lai iegūtu stabilitāti. Visticamāk, Jūs sastādīsiet konkrētu rīcības plānu un parādīsiet ievērojamu neatlaidību, sasniedzot Jums svarīgu mērķi. Tas Jums palīdzēs pietuvoties tam stāvoklim, kuru Jūs uzskatāt par ideālu. Mēneša sākumā nav izslēgtas problēmas un kļūdas ar savu pienākumu izpildi, bet mēneša vidū jauns skats uz kaut kādiem apstākļiem vainagosies ar pozitīvām pārmaiņām. Aprīļa beigās Jūs, iespējams, sāksiet kontaktēties ar radiniekiem, ar kuriem kopā nedzīvojat.

Labvēlīgās dienas: 6., 17., 18., 20., 27.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 7., 8., 14., 21., 22., 28., 29.

SVARI

Svariem aprīlī zvaigznes paredz iepazīšanos ar kādu spēcīgāku cilvēku. No tā, vai spēsiet ar viņu nogludināt attiecības un apvienot intereses, būs atkarīgi kāda Jūsu pasākuma panākumi. Nav izslēgts, ka Jums nāksies atzīt šī indivīda dominēšanu  un piekrist kaut kādam viņa lēmumam. Jums noteikti aprīlī nerekomendē celt kaut kādus jaunus privātos plānus, jo, visticamāk, ka kaut kādu subjektīvu iemeslu dēļ, Jūs nevarēsiet to pilnībā realizēt, bet tikai iztērēsiet to labā ne mazums spēka un finanses, tāpēc labāk ir nesākt, lai pēc tam velti nesatrauktos. Mēneša sākumā panākumi darbā var tikt aizēnoti ar kaut kādiem konfliktiem starp kolēģiem un priekšniecību.  Aprīļa vidū, acīmredzot, nāksies atgriezties pie lietām, kuru rezultāts nav atkarīgs tikai no Jums, bet mēneša beigās nav vērts tiekties uz kaut kādu apslēptu ambīciju apmierināšanu – tam nebūs perspektīvas!

Labvēlīgās dienas: 2., 8., 9., 15., 16., 20., 21.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 3., 5., 10., 17., 26.

SKORPIONS 

Skorpioni aprīlī, visticamāk, mēģinās atgriezties pie kaut kā tāda, no kā agrāk labprātīgi šķīrās. Tā var būt gan atgriešanās vecajā darbā, gan kāda projekta atjaunošana vai arī sadarbība ar kādu sarežģītu cilvēku. Tas var šķist grūti, bet Jūs noteikti ar to tiksiet galā. Gaidiet algas paaugstinājumu, kuru Jums jau vajadzēja saņemt pagājušajā mēnesī vai jau gada sākumā. Vēl zvaigznes Jums iesaka nokārtot attiecības ar cilvēkiem, kuri ir saistīti ar citām valstīm vai pilsētām. Aprīļa sākumā radīsies vajadzība un arī iespēja labot kaut kādas pagātnes kļūdas. Mēneša vidū nav vērts būt ietiepīgam un ieņemt kaut kādu spītīgu nostāju komunikācijā ar apkārtējiem, bet aprīļa beigās nav izslēgtas sadzīviskās problēmas.

Labvēlīgās dienas: 5., 23.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 1., 15., 18., 22., 25., 29.

STRĒLNIEKS 

Strēlnieki aprīlī aktīvi apmierinās savas ambīcijas un realizēs savus godkārīgos plānus. Liela iespējamība, ka Jūs pārtrauksiet dažas savas sadarbības ar sabiedrotajiem  un līdzīgi domājošajiem, lai visus nopelnus saņemtu pats. Jums var uznākt vēlme visiem darīt tikai labu, taču atcerieties, ka beigās Jūs varat pateicību vietā saņemt kaudzi problēmu. Mēneša sākumā Jums palielināsies enerģijas uzkrājumi, iespējams, ka būsiet atraduši kādu jaunu enerģijas avotu. Aprīļa vidū Jūsu prāts un rīcība būs pakārtoti kādam unikālam projektam, bet mēneša beigās ir iespējama cieša sadarbība ar tiem, par kuriem Jūs jūtaties atbildīgi.

Labvēlīgās dienas: 21., 24., 25., 26., 28.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 13.

MEŽĀZIS 

Mežāži aprīlī var pārskatīt savu vērtību sistēmu. Liela iespējamība, ka Jūs uz laiku apturēsiet kādu ambiciozu plānu īstenošanu, lai nodarbotos ar to, kas Jums šķitīs daudz aktuālāks, pie tam nav izslēgts, ka dēļ tā Jums nāksies upurēt kādus savus principus. Noteikti ir vērts sasaistīties ar cilvēkiem, kuri grib to pašu, ko Jūs, tikai panākt to ar inovatīvākām metodēm, tā kā nāksies šiem indivīdiem piekāpties vai arī steidzamā kārtā mainīt mērķa sasniegšanas līdzekļus un mācīties kaut ko tādu, kas agrāk Jūs biedēja. Mēneša sākumā varētu samilzt konflikts ar priekšniecību, esiet atturīgs un atcerieties, ka ietiepība Jums te nepalīdzēs. Aprīļa vidū Jūs saņemsiet kaut kādu jaunu informāciju, kas kalpos ka “modinātājs” uz aktīvu darbību, bet mēneša beigās ir gaidāmi notikumu, kuri dāvās Jums psiholoģisku komfortu.

Labvēlīgās dienas: 1., 5., 16., 27.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 4., 7., 11., 14., 18., 21., 25.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrus aprīlī gaida jauni projekti un balvas par iepriekšējiem. Liela iespējamība, ka Jums piedāvās nodarboties ar kaut ko tādu, kas būs saistīts ar sabiedriskajām attiecībām vai reklāmu, tā kā Jums noteikti jāieplāno daudzas tikšanās un pārrunas ar visdažādākajiem cilvēkiem. Nav izslēgts, ka dosieties kādā privātā vai lietišķā braucienā, kura laikā iepazīsieties citu valstu pārstāvjiem un nodibināsiet draudzīgas attiecības. Tiesa gan, ka, lai tas notiktu, Jums nāksies pieņemt svešu pasaules redzējumu, parādot iecietību. Mēneša sākumā daudzi Jūsu soļi būs vērsti kāda konkrēta mērķa virzienā, kurš uz doto brīdi ir Jūsu prioritāte. Aprīļa vidū Jūs, acīmredzot, nodarbosieties ar aktīvu kaut kādu Jūsu vēlmju realizāciju, kas patiesībā būs kādas ļoti neparastas vēlmes, bet mēneša beigās ir gaidāmi neparedzēti izdevumi.

Labvēlīgās dienas: 2., 9., 13., 16., 20., 27.,  29.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 10., 17.

ZIVIS

Zivis aprīlī, visticamāk, pievienosies kāda ietekmīga cilvēka projektam. Nav izslēgts, ka Jūs tam pievienosieties, lai nokārtotu attiecības ar šo personu un nodemonstrētu savu pieķeršanos šai lietai, lai gan nav fakts, ka viss izrādīsies viegli un vienkārši – visticamāk, Jums nāksies meklēt izeju no bezizejas situācijas. Jums var uznākt vēlme uzlabot dzīves kvalitāti. Ir iespējamība, ka uzsāksiet remontu, pārkārtosiet dzīvokli vai arī atbrīvosieties no kaut kā tāda, kas liek Jums justies nekomfortabli. Mēneša sākumā Jūsu iekšējā harmonija būs nedaudz iedragāta kādu ambiciozu cilvēku dēļ. Aprīļa vidus Jums atnesīs lielisku finansiālo stāvokli, bet mēneša beigās kaut kas no pagātnes atgriezīsies un pacels Jums noskaņojumu.

Labvēlīgās dienas: 4., 5., 11., 21., 28.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem: 13., 20., 27.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment