Sagatavoto smērējumu uzklāj uz katra maizes gabala un vienmērīgi sadala.
Virsū liek sagatavoto zivi un dekorē ar diļļu zariņu.
Tas ir viss, burtiski dažu minūšu laikā, pārsteidzoša uzkoda uz galda!
Jūs varat pabarot ģimeni un viesus garšīgi, ātri un lēti.
Novēlu labu apetīti!!
Vai jums patika? Raksti komentāros.
Tevi noteikti interesēs
- Uzberiet sāli uz sūkļa, lai iegūtu ļoti labu rezultātu – ikdienai noderīgi triki un padomiby Oskars Andersons
- Ja es kādreiz arī izdomāšu precēties, tad, visticamāk, tas notiks 50 gadu vecumā, un izvēlēšos jaunu meiteni no laukiemby Rinalds Bergmanis
- Krējumā sautētas vistas sirsniņas – vienkārša, ekonomiska un garda maltīteby Anete Vītola