Sagatavoto smērējumu uzklāj uz katra maizes gabala un vienmērīgi sadala.
Virsū liek sagatavoto zivi un dekorē ar diļļu zariņu.
Tas ir viss, burtiski dažu minūšu laikā, pārsteidzoša uzkoda uz galda!
Jūs varat pabarot ģimeni un viesus garšīgi, ātri un lēti.
VIDEO:
Novēlu labu apetīti!!
Vai jums patika? Raksti komentāros.
Tevi noteikti interesēs
- Šo 5 Zodiaka zīmju vārdu krājumā nav vārda “budžets”
- 05.12.25. Spēcīgs Pilnmēness: Intelektuālā izaugsme un sociālā aktivitāte- ko darīt šajā svarīgajā periodā un no kā labāk atteikties
- Pienu uzglabāju daudz ilgāk: 3 senas lauku gudrības, kas jādara ar burku
- Es redzēju Rīgā sievieti, kura atgrieza kleitu atpakaļ veikalam, ko bija valkājusi vakar fotosesijā – piegāju noskaidrot kāpēc viņa tā dara
- Klients vīlusies ”Omniva” un gatava vērsties pie likumsargiem: ”Es samaksāju un pakas man nav”
- Abi putni bieži sastopami Latvijas dabā, tomēr līdzīgs tiem ir tikai izskats: eksperti pastāsta, cik ļoti patiesībā atšķiras zīlītes un svilpji









