Sagatavoto smērējumu uzklāj uz katra maizes gabala un vienmērīgi sadala.
Virsū liek sagatavoto zivi un dekorē ar diļļu zariņu.
Tas ir viss, burtiski dažu minūšu laikā, pārsteidzoša uzkoda uz galda!
Jūs varat pabarot ģimeni un viesus garšīgi, ātri un lēti.
VIDEO:
Novēlu labu apetīti!!
Vai jums patika? Raksti komentāros.
Tevi noteikti interesēs
- No speķa es gatavoju īstu gardumu, laizīsi pirkstus – maz zināma recepte
- Traks janvāris: no nulles līdz 21; Atkušņi, salnas un sniega vētras – sinoptiķi samulsina ar laika prognozēm Jaunajam gadam un svētkiem
- Es pajautāju vecmāmiņai, ko viņi ēda Jaunajā gadā PSRS; 7 ēdieni, kas atšķiras no mūsdienu ēdieniem
- Pāvels Globa 5 zodiaka zīmem sola visspēcīgāko un labāko mēnesi 2026. gada janvārī – viss ies no rokas
- Olivjē salāti ar citu un gardāku gaļu kā klasiskajā variantā un “rozīnīti”- lieliska svētku ēdiena recepte
- Kā izvairīties no nonākšanas Uguns zirga neveiksmju sarakstā, lai 2026. gadā sev neradītu problēmas










