Sagatavoto smērējumu uzklāj uz katra maizes gabala un vienmērīgi sadala.
Virsū liek sagatavoto zivi un dekorē ar diļļu zariņu.
Tas ir viss, burtiski dažu minūšu laikā, pārsteidzoša uzkoda uz galda!
Jūs varat pabarot ģimeni un viesus garšīgi, ātri un lēti.
Novēlu labu apetīti!!
Tevi arī varētu interesēt
Vai jums patika? Raksti komentāros.
Tevi noteikti interesēs
- Tas tiek novērots lielākajā daļā Latvijas un ilgs līdz 23.janvārim: meteorologi nāk klajā ar nopietnu brīdinājumuby Laura Blūma
- Nepalaidiet šo laiku garām! Kad stādīt tomātus stādiem un kā to darīt pareiziby Anete Vītola
- Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar pirmajām precīzajām februāra prognozēm: atkal gaidāmi pamatīgi rekordi?by Laura Blūma