Sagatavoto smērējumu uzklāj uz katra maizes gabala un vienmērīgi sadala.
Virsū liek sagatavoto zivi un dekorē ar diļļu zariņu.
Tas ir viss, burtiski dažu minūšu laikā, pārsteidzoša uzkoda uz galda!
Jūs varat pabarot ģimeni un viesus garšīgi, ātri un lēti.
Novēlu labu apetīti!!
Vai jums patika? Raksti komentāros.
Tevi noteikti interesēs
- “Kad vējā dzirdi čukstus, tad…”: senlatviešu baisie ticējumi par Veļu dienām 10. un 11. oktobrīby Laura Andersone
- Mārtiņš uzaicināja internetā iepazītu sievieti uz tikšanos Rīgā, bet, viņu ieraugot, nekavējoties gribēja doties prom: stāstu, kapēcby Rinalds Zembergs
- Kāpēc es dodu priekšroku dzīvokļiem, nevis privātmājāmby Rinalds Zembergs