Sagatavoto smērējumu uzklāj uz katra maizes gabala un vienmērīgi sadala.
Virsū liek sagatavoto zivi un dekorē ar diļļu zariņu.
Tas ir viss, burtiski dažu minūšu laikā, pārsteidzoša uzkoda uz galda!
Jūs varat pabarot ģimeni un viesus garšīgi, ātri un lēti.
Novēlu labu apetīti!!
Vai jums patika? Raksti komentāros.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā bieži nedrīkst apciemot aizsaulē aizgājušo radinieku atdusas vietasby Sandra Ločmele
- Nevēlos mainīt savu uzvārdu – kā reaģēt, ja topošā vīra ģimenei tas nepatīkby Rinalds Bergmanis
- Šo kļūdu dēļ kabači vienkārši sapūst dobē – profesionālu dārzkopju padomi, kā izvairīties no problēmasby Anete Vītola