Mīļš stāsts par diviem draugiem- meitenīti un suni, kurus vieno kaut kas ļoti īpašs

Ella Pegija no Kvīnslendas, Austrālijā, piedzima ar amniotisko audu deformācijām, tā ir kondīcija, kas viņai piedzimstot lika zaudēt kreiso roku.

Pegijas mamma, Brūka Hodgsone , zināja, ka meitas dzīvē būs grūtības, tādēļ, kā jebkura māte, viņa vēlējās palīdzēt savai meitai, kā vien var. Tādēļ, kad viņa internetā ieraudzīja paziņojumu par Sniedziņu, trīskājainu suni, viņa acumirklī iemīlējās.

„Mana sirds nodrebēja, kad ieraudzīju Sniedziņu internetā,” Hodgsone pastāstīja Daily Mail Austrālijas žurnālistiem. „Es zināju, ka šis suns būs perfekts Ellai-viņi abi ir viena vecuma, tādēļ viņiem priekšā ir ilgi draudzības gadi. Es zinu, ka Sniedziņš sniegs viņai nepieciešamo atbalstu pieaugot. Viņa zinās, ka nekad nav viena.”

2AFB9ED200000578-0-image-a-35_1438397199221

Pēc kājas amputācijas, Sniedziņu aizsūtīja uz dzīvnieku patversmi. Trīs dienas vēlāk viņš atrada mājas Pegijas ģimenē. Videoklipā redzams, kā mīlīgais sunītis sadraudzējās ar visiem, ko satiek un nemaz nesatraucās par savu trūkumu.

Lai arī mazajai meitenei bija nepieciešams laiks, lai sadraudzētos ar jauno spalvaino draugu, abi tagad ir nešķirami. Viņi visu laiku dalās ar bučām un apskāvieniem, atbalstot viens otru, kā vien māk.

„Esmu ievērojusi, ka katru rītu Sniedziņš no sākuma atrod Ellu, pirms viņa satiek kādu citu,” saka Hodgsone. „Tā ir unikāla saikne, un ir brīnišķīgi to redzēt. Es zinu, ka Elzai tas ļoti palīdzēs.”

https://www.youtube.com/watch?v=g-AfJVrEtiA

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment