Mistiska slepkavība: tūrists atrod pludmalē atrod pazuduša cilvēka galvu, bet trakākais tikai sekos

“Tas bija nedaudz lielāks par stūres ratu un pilnīgi apaļš, un pilns ar akmeņiem.” Stāsta Baiklijs. Viņš arī norādīja, ka dīvainais sainis uzdzina nelielu nelabumu.

Pazudušā pāra paziņa Alla Maleriča pastāstīja, ka viņi bija īsti “dvēseles radinieki”: “Jurijs bija dzīvespriecīgs un atvērts, viņš mīlēja dzīvi un arī Fidži salas, un gribēja tur apmesties uz dzīvi.”

Pāris bija iznomājis fermu Fidži salās, un sociālajos tīklos ievietotajās fotogrāfijās viņi izskatījās ļoti priecīgi. Viņu biznesa partneris, kas arī ir atbildīgs par fermu, gan pastāstīja, ka šā gada sākumā to pilnībā izpostīja vētra, radot nopietnas finansiālās problēmas.

DNS testu rezultāti liecina, ka atrastās mirstīgās atliekas pieder pazudušajam pārim, un šobrīd izmeklēšana turpinās.

Body-parts-washed-up-on-Fiji-beach (1)

Pāra biznesa partneris ziņoja par viņu pazušanu, un netālu no Natadolas pludmales tika atrasta viņu automašīna Toyota Land Cruiser. Tā bija novietota pie kokiem netālu no pludmales un nebija aizslēgta, turklāt atslēgas bija atstātas aizdedzē. Policija tajā atrada pasi un sieviešu drēbes, kas, domājams, bija mugurā Natālijai dienu pirms viņu pazušanas.

Body-parts-washed-up-on-Fiji-beach (2)

Pāris dzīvoja Fidži salās jau kopš 2011. gada un nodarbojās ar fotografēšanu. Izmeklēšanā piedalās arī Fidži kara flote, kas palīdz pārmeklēt tuvējos ūdeņus, lai atrastu arī pārējās mirstīgās atliekas.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Saki “JĀ” LottoLucker Jaungada piedāvājumam.
    Iegādājies savas pirmās loterijas biļetes šonedēļ un saņem papildus biļetes ieguldītās summas apmērā! Šis un katrs nākošais pirkums tevi tuvina pastāvīgā klienta 12% atlaidei. Līdz par 150 reižu mazāki tēriņi par biļetēm, bet vinnests 5000% biežāk.

Leave a Comment