Mūsdienu pieaugušām sievietēm ir daudz izdevīgāk dzīvot vienatnē nekā kopā ar vīrieti – un ir viens labākais attiecību risinājums 

Un t.s. “viesulaulība” ir lieliska alternatīva. Es negrasos par to aģitēt un teikt, ka tā ir pareiza. Nē, tas ir jāizlemj katram pašam. Es tikai runāju par iespējām.

Man klasiskā laulība ir vislabākā. Bet es saprotu pieaugušos. Viņiem tas vairs nav vajadzīgs. Tāpēc daudzi cilvēki ir neziņā. Piemēram, es kaut ko gribu, bet es to nevaru izdarīt. Ir izeja. Jā, jūs joprojām oficiāli esat kopā, bet katrs paliek savā mājoklī, un jūs dzīvojat savos dzīvokļos. Vai tas ir ērti? Vairāk nekā ērti.

Tev nav kāds jākopj, tev nav par kādu jārūpējas. Tu vienkārši savāc krējumu un baudi dzīvi. Nejauciet to ar brīvām attiecībām. Jūs nenododat un nekomunicējat. Vienīgā atšķirība no klasiskajām attiecībām ir tā, ka jūs nedzīvojat kopā. Viss pārējais ir tieši tas pats.

Lasi arī: Kā parasta zeķe izglābs jūsu ābeli no laputīm un skudrām: rīkojieties šādi – un nebūs nepieciešamas nekādas ķimikālijas

Ja sievietes to ir sākušas apzināties, tad vīrieši meklē paķeršanos. Un tie, kas tam piekrīt, uzskata, ka tā ir laba augsne vairākām šādām savienībām. Kas, protams, traucē radīt kaut ko harmonisku un pareizu.

Jaunībā daudz kas tiek piedots, paciests un mīlēts. Bet, gadiem ejot, mēs arvien mazāk esam gatavi kompromisiem. Un cilvēkam, kurš jau 15-20 gadus ir mocījies, tas ir ideāli. Varbūt vēlāk tas pārtaps par kaut ko citu, nav jēgas spriest. Bet tieši ar to vajadzētu sākt.

Atkārtoju, es to iesaku tikai tiem, kas ir nonākuši krustcelēs. Ja jūs neko negribat, tad dzīvojiet vienatnē. Ja vēlaties klasisko variantu, tad izvēlieties to. Tikai atcerieties, ka, kļūstot vecākam, tas ir nedaudz sarežģītāk. Esi gatavs dažiem izaicinājumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment