Mūsu senči uzskatīja, ka tieši 5.aprīlī ir visvieglāk piesaistīt sev naudas enerģiju; lūk, kas jādara!

Tautas zīmes 5. aprīlim: ko jūs varat darīt, lai piesaistītu bagātību 

5. aprīlis ir lieliska diena iepirkumiem. Lielie pirkumi būs veiksmīgi, tev paveiksies noslēgt izdevīgu darījumu. Jaunas lietas kalpos uzticīgi ilgu laiku, turklāt varēsi vienkārši labi pavadīt laiku.

Saskaņā ar ticējumiem, datums ir laimīgs arī mīlas lietām. Jūs varat iepazīties, atzīties savās jūtās un pat atrisināt ar kāzām saistītus jautājumus. Ja mīlnieki sāks satikties 5. aprīlī, viņu kopdzīve būs bez mākoņiem. Tiem, kas šajā dienā apprecējās, tika solīta liela laime un daudz bērnu.

Labākais kartupeļu uzglabāšanas veids: nebūs ne zaļu plankumu, ne dzinumu

Ja esi plānojis tikties ar ģimeni un draugiem, tagad ir īstais laiks to darīt. Jūs būsiet ļoti gaidīti. Iespējams, uzzināsiet priecīgus jaunumus vai saņemsiet vērtīgu padomu.

Lasi vēl: Es vienmēr pēc pastaigas apavos ielieku ziepes. Vienkāršs un noderīgs triks, ko man iemācīja vecmāmiņa

Lai mājās būtu nauda, skaitiet to no rīta, labāk uzreiz pēc pamošanās. Nolieciet vienu monētu zem paklājiņa pie durvīm, bet nevienam par to nestāstiet.

Lasi vēl: Mana omīte pastāstīja, kāpēc jāiemet kniepadatu verdošā ūdenī: “Kad uzzināju to, es paliku uz pauzes…”

Tautas zīmes 5. aprīlim par laikapstākļiem

Ja ticat ticējumiem, spēcīgas lietavas 5. aprīlī sola bagātīgu ražu. Ja pēc vairākām siltām dienām ārā sals, vasara būs vēsa. Septembris būs karstāks nekā parasti, ja šajā dienā būs miglains. Bet saulains laiks 5. aprīlī tiek uzskatīts par salna rudens vēstnesi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment