Mūžu dzīvo, mūžu mācies. Kādu lūpu krāsu izvēlēties sievietei pēc 60 gadiem?

Persiku tonis

Šis ir universāls lūpukrāsas variants jebkuram vecumam. Persiku toņi seju padara seju svaigāku, skaistāku, vizuāli sejas “atmaidzina”vaibstus. Nebūs nekas traks, ja izvēlēsies nepiemērotu toni. Šāda lūpu krāsa nekad neizskatīsies vulgāra un izaicinoša.


Sarkana krāsa

Tas ir tiešs trāpījums mērķī. Sarkanās lūpu krāsas piestāv nobriedušām sievietēm daudz vairāk nekā jaunām dāmām. Pārāk jaunām meitenēm nemaz nevajadzētu lietot tik spilgtu toņu lūpu krāsas, jo šādi koptēls izskatīsies “lēts”. Bet sievietēm vecumā 60+ sarkana lūpu krāsa ir tā, kas nepieciešama. Galvenais nosacījums – uzlikt akurātu grimu. Izmantojot tik spilgtu lūpukrāsas toni, būs pamanāma jebkura, pat mazākā grima kļūda.


Brūna un bēša krāsa

Protams, vajadzētu izvērtēt sejas individuālās īpašības, taču bieži vien šis tonis nav piemērots vecākām sievietēm. Tas pievērš uzmanību grumbām un ar vecumu saistītām izmaiņām. Bēšs tonis liks sejai izskatīties bālai un neveselīgai, savukārt brūnais akcentēs grumbu dziļumu.


Pareiza lūpu krāsas tekstūras izvēle sievietēm gados

Svarīga ir ne tikai pareizā toņa izvēle. Ir svarīgi izvēlēties arī pareizo lūpu krāsas tekstūru. Neveiksmīgs variants būs perlamutra lūpu krāsa vai lūpu spīdums. Šī nav labākā izvēle nobriedušai dāmai.

Tomēr arī ar matētām tekstūrām jābūt uzmanīgai. Matēta lūpu krāsa ir piemērota tikai nevainojamu lūpu īpašniecēm. Ja ir grumbas, šī tekstūra tikai pievērsīs tām uzmanību.

Esi uzmanīga ar lūpu krāsām, kurām ir šķidra konsistence! Šādas lūpu krāsas ieplūst grumbās, kā rezultātā rodas neveiksmīgs koptēls.

Labākā izvēle ir satīna lūpu krāsa ar nelielu spīdumu. Šī lūpu krāsa ļaus padarīt lūpas apjomīgākas un pievilcīgākas. Šī ir neitrāla tekstūra, kas palīdzēs noslēpt nelīdzenumus un izcels tikai skaistumu.

LASI VĒL: Horoskops 2023. gada februārim visām zodiaka zīmēm

Lietojot lūpu krāsu, kontūrzīmulis ir obligāts. Tas novērsīs produkta izsmērēšanos, tāpēc lūpu krāsojums saglabāsies skaists un glīts visas dienas garumā. Rūpīgi jāizvēlas arī zīmuļa tonis. Derēs tonis, kas ir pēc iespējas tuvāks lūpu krāsai, ko tu lieto.


Un visbeidzot – galvenais padoms. Lai atrastu savu lūpukrāsu, jāizmēģina dažādas iespējas. Tāpēc nebaidies eksperimentēt! Eksperimentējot ar tēliem, faktūrām un toņiem, katra dāma var atrast sev piemērotāko lūpukrāsas variantu.

Bet kādas lūpu krāsas izvēlies tu? Priecāsimies, ja dalīsies komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment