Horoskops 2023. gada februārim visām zodiaka zīmēm

2023. gada februāris atbrīvos mūs no retrogrāda. Ja agrāk daži procesi tika bremzēti, tad pēdējā ziemas mēnesī tie aktīvi virzīsies uz priekšu.

Džentlmenis.lv žurnālisti strādāja ar galvenajiem gada īsākā mēneša astroloģiskajiem aspektiem, kā arī astroloģes Irinas Duškinas prognozi katrai zodiaka zīmei šim periodam.

Astroloģiskie akcenti 2023. gada februāris

Pilnmēness Lauvai 5. februārī

Pilnmēness laikā Lauvai būs jākoncentrējas uz mīlas sfēru un personiskajām attiecībām. Vientuļiem cilvēkiem vajadzētu sākt meklēt dvēseles palīgu.

Nepaliec mājās, biežāk izej ārā, iepazīsties, sazinies, dodies uz randiņiem. Vairāk optimisma un flirta – un tad jūsu personīgā dzīve sāks uzlaboties.

Visās dzīves sfērās izpaudīsies Uguns stihija – jutekliska, darbīga, iniciatīva.

Dzīvsudraba iekļūšana Ūdensvīrā 11. februāris

Ideāls laiks domubiedru un partneru atrašanai kopīgu projektu uzsākšanai. Atnāks svaigas idejas. Lielisks periods mācībām un jaunas informācijas iegūšanai, darba vai pat darbības jomas maiņai.

Tieši kopīgas intereses palīdzēs atrast patiesus draugus. Šobrīd ir iespējams un nepieciešams īstenot to, kas jau sen ir nolikts plauktā.

 

LASI VĒL: “Pēc 50 es nemanāmi sāku smaržot kā no spaiņa”: 5 triki, kā vienmēr smaržot svaigi

Marss Sekstils Hīrons 11. februāris

Ļoti labvēlīgs periods tiem, kas nodarbojas ar militārām lietām vai sportu. Izvirzīsies spēcīgi, aktīvi un uzticami vadītāji.

Kam horoskopā ir spēcīgs Marss, tas uzvedīsies kā supervaronis, zibens ātrumā izvērtējot situācijas un atrodot pareizos risinājumus.

Saules iekļūšana Zivju zvaigznājā 18. februāris

Aspekts, kas īpaši pozitīvi ietekmēs Uguns stihijas pārstāvjus. Tomēr ir svarīgi nezaudēt modrību un skaidri atšķirt sapni no realitātes.

Periods, kad cilvēki būs iegrimuši sevī, savā iekšējā pasaulē, meklē dziļus motīvus un darbības. Tomēr pastāv risks idealizēt citus cilvēkus, piedēvējot viņiem to, ko viņi īsti nejūt.

Veneras iekļūšana Aunā 20. februāris

Maigumu un taktiku nomainīs pašpārliecinātība un aktivitāte. Īpaši spēcīgi izpaudīsies arī demonstrativitāte un niknums. Cilvēki centīsies būt uzmanības centrā.

Tomēr jums jābūt uzmanīgākam, pretējā gadījumā šāda degsme uz spilgtumu un atpazīstamību var izraisīt kļūdas un kļūdas. Izvairies no tiešuma un impulsivitātes, kā arī no augstprātības.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment