Horoskops 2023. gada februārim visām zodiaka zīmēm

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Februāris Aunam būs grūts un saspringts. Lielākoties tas attiecas uz attiecībām un radošumu. Jūtu atdzišanas un šķiršanās laiks, kavēšanās un negaidīti apstākļi, negatīva iejaukšanās svešinieku lietās.

Tas viss radīs sliktu garastāvokli. Tomēr arī tev būs prieks, taču tikai mēneša trešajā dekādē.

Nepadodies, bet izturies pret grūtībām filozofiski. Īpaši uztraukties liks finanšu sektors. Lai izvairītos no veselības problēmām, izvairieties no pārpildītām vietām un rūpējieties par hronisku slimību profilaksi.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim labvēlīgs mēnesis. Īpaši tiem zīmes pārstāvjiem, kuri ir aktīvi un pārliecināti par savu rīcību. Nebaidieties no neveiksmēm – tām sekos uzvaras. Jūtieties brīvi riskēt. Spēle ir sveces vērta.

Nevajadzētu mēģināt visu kontrolēt, īpaši personisko attiecību jomā. Bailes un šaubas var traucēt sasniegt profesionālus rezultātus.

Plāni tiks izjaukti. Vislabāk ir nomierināties un rīkoties piesardzīgi, bet pārliecinoši. Dariet savu darbu, apzinīgi pildiet savus pienākumus un savlaicīgi labojiet kļūdas.

Iemācieties rīkoties atbilstoši apstākļiem, ceļā, risināt problēmas, tiklīdz tās rodas. Ir vērts rūpēties arī par savu veselību, galvenais ir pareizi ēst.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņu februāris palīdzēs uzzināt kādu informāciju, kas liks paskatīties uz dažām lietām vai cilvēkiem no jauna. Daudz laika pēdējā ziemas mēnesī veltīsi pašmācībai, dvēseles meklējumiem.

LASI VĒL: “Pēc 50 es nemanāmi sāku smaržot kā no spaiņa”: 5 triki, kā vienmēr smaržot svaigi

Marss Sekstils Hīrons 11. februāris
Ārējie kontakti pazudīs fonā. Īslaicīgs iekšējais komforts nāks par labu. Galu galā jūs varat atrast atbildes uz jautājumiem, kas jūs jau sen ir vajājuši.

Un profesionālajā jomā pavērsies jaunas perspektīvas. Februāra otrajā pusē nesasteidz lietas un gaidi labvēlīgu brīdi. Īpaši veiksme būs to Dvīņu pusē, kuri strādā izglītības, mācīšanas, konsultēšanas jomās.

Finansiālus panākumus gūs tie zīmes pārstāvji, kuri uzticēsies savai intuīcijai. Runājot par veselību, ir iespējamas problēmas ar endokrīno sistēmu.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem februārī vajadzētu izrādīt lietišķu aktivitāti. Koncentrējies uz profesionālo jomu, karjeru, pašrealizāciju. Īpaši panākumi sagaida tos zīmes pārstāvjus, kuri ieņem vadošu amatu.

Nebaidieties uzņemties atbildību. Pamēģini – un tad finansiālā atlīdzība nebūs ilgi jāgaida. Personisko attiecību sfērā ilūzijas necelsi, tāpēc no vilšanās var izvairīties.

Veselība tevi nepievils. Jūs esat spēka un enerģijas pilns. Vadiet aktīvu dzīvesveidu, nodarbojieties ar sportu.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Februāris Lauvai  būs pārmaiņu periods, turklāt ne vienmēr pozitīvs. Iespējams, bumeranga likums nostrādās – jūs plūksit savas rīcības un rīcības augļus.

Egoisms un cietsirdība tiks sodīti. Un tie, kas rīkojās taisnīgi un rūpējās par radiem un draugiem, saņems cienīgu atlīdzību no Visuma. Būs jāpārskata daži viedokļi un principi, finanšu jautājumos jābūt uzmanīgiem. Veselība neradīs satraukumu.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas februāris nesīs stabilitāti. Finanšu lietās nāksies smagi strādāt. Darbā kolēģi var jūs iekārtot, kā dēļ jums būs nepatikšanas. Personīgās attiecībās iespējamas problēmas un pārpratumi. Jāiztur spēka pārbaude.

Mēģiniet savaldīt sevi un neatbildiet ar agresiju. Jebkurā sarežģītā situācijā risiniet problēmas ar konstruktīvu sarunu, bet ne konfliktu ceļā. Runājot par veselības problēmām, nav gaidāms. Rūpīgi nomazgājiet rokas.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Patiesie panākumi tiek gūti februārī Svari. Un tas attiecas gan uz profesionālo un personīgo sfēru, gan uz finansēm un biznesu. Esi uzmanīgs uz ceļa. Ja iespējams, atceliet vai pārplānojiet svarīgus ceļojumus un dodieties uz martu.

Mēneša otrajā pusē iespējamas emocionālas svārstības. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas sagaidīt savu likteni. Veselība būs stabila.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni februārī būs enerģijas un spēka pilni. Nebaidieties būt aktīvs visās dzīves jomās. Galvenais nav būt vieglprātīgam un neuzmanīgam.

Neveidojiet lielus plānus – esiet reālistisks. Tāpat necenties aptvert visu uzreiz – nosaki prioritātes un sāc ar galveno. Lai veselība tevi nepieviltu, centies izvairīties no stresa situācijām.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekus februārī sagaida pārmaiņas, kas saistītas ar ģimeni, radiem vai vecākiem. Problēmas jārisina kopā. Iespējamas ievērojamas materiālu saņemšanas un dāvanas. Ja nolemsiet mainīt darbu, jums būs lieliskas izredzes.

Vientuļie Strēlnieki iepazīsies ar savu nākamo dvēseles radinieku. Ja jums ir partneris, mēģiniet kontrolēt savas emocijas, lai izvairītos no strīdiem un konfliktiem. Runājot par veselību, rūpējieties par savu vēderu. Ir jēga ievērot diētu.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem februārī nevajadzētu rēķināties ar pārmaiņām. Izņēmums ir romantiskā sfēra. Tas būs romantikas, randiņu un patīkamas komunikācijas laiks.

Profesionālajā jomā nāksies izdarīt svarīgu izvēli, savukārt finanšu lietās esi uzmanīgs un uzmanīgs. Pievērsiet uzmanību veselībai, īpaši imūnsistēmai un endokrīnajai sistēmai.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīram februāris būs laimīgs mēnesis. Jūs saņemsiet labu naudu un atrisināsiet ieilgušas problēmas, turklāt ļoti viegli.

Profesionālajā jomā panākumus gūsit, pateicoties savai nestandarta domāšanai un radošumam. Vadītājs jūs apbalvos ar prēmiju. Zīmes ģimenes pārstāvjiem būs jārisina bērnu problēmas. Veselība tevi nepievils.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis februārī metīsies uz priekšu, īpaši profesionālajā un finanšu jomā. Jūs vēlaties pārmaiņas, tāpēc sāksiet rīkoties aktīvi un drosmīgi.

Iespējami jauni ienākumu avoti. Neatstājiet jaunas idejas vēlākam laikam – nekavējoties uzņemieties to īstenošanu. Personīgajās attiecībās izvairieties no spiediena uz mīļoto. Veselība nerada bažas.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment