Nabadzīgs puika lūdza pastniekam skrejlapas un reklāmas. Aizkustinoši, ko izdarīja pastnieks!

“Šodien, kad devos savās darba gaitās, redzēju puisi, kurš sēdēja un lasīja reklāmas. Vēlāk viņš man pienāca klāt un palūdza liekās reklāmas, jo viņš ļoti gribot lasīt. Es viņam iedevu skrejlapas un teicu, ka bibliotēkā ir lērums ar grāmatām. Bet tad viņš atbildēja, ka viņa ģimenei nav mašīnas un sabiedrisko transportu viņi arī nevar atļauties.”

Tad Rojs lūdza saviem draugiem, vai tie varētu uzdāvināt kādas grāmatas šim lasīt gribošajam puisim.

matthew2

“Mūsdienās bērni alkst pēc elketronikas, bet šis puisis sapņo par grāmatām! Es apsolīju viņam palīdzēt un tagad lūdzu palīdzību jums!”

Rojs domāja, ka viņš varēs savākt aptuveni 50-60 grāmatas, bet ziņa kļuva tik populāra, ka cilvēki sūtīja grāmatas pat no Anglijas, Austrālijas un Indijas. Tagad Metjū ir apgādāts ar 100 grāmatām.

Kad tika piegādātas pirmās grāmatas, Metjū tam nespēja noticēt. Viņš bija tik ļoti aizkustināts un ar asarām acīs pateicās dāvinātājiem, soloties, ka dalīsies ar grāmatām un izlasīs katru no tām.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">SZxXx</cite>

    Es afī bērnībā ap tiem ņēmos. Neteiktu, ka biju baigi nabadzīgs. Grāmatas jau var vienmēr atrast – bibliotēkās, atkritumos, visur. Katru nedēļu uz makulatūru kravām atved.
    Vienvārdsakot, raksts ir mazvērtīgs apcerējums.

Leave a Comment