Nedēļa, kurā tev būs jācīnās par savu taisnību; Nedēļas horoskops no 15. līdz 21. jūlijam

Jaunava
Šonedēļ jābūt piesardzīgam mīlas jautājumos, iespējamas vilšanās, emocionāli kāpumi un kritumi. Nevajag pārlieku uzticēties un paļauties uz mazpazīstamiem cilvēkiem. Nedēļas nogalē, raugi, lai kāds neizmanto tavu mīlestību savtīgos nolūkos.

Svari
Mājiniekiem nepatiks, ka pārāk daudz laika velti darbam un panākumu gūšanai, attiecīgi vari piedzīvot dažādas emocionālas manipulācijas. Mēģini sabalansēt šīs abas jomas. Kā variants būtu ģimenes locekļu iesaistīšana tavās profesionālajās aktivitātēs.

 

Skorpions
Nedēļas vidū gaidāms atsalums jūtu dzīvē, kuru kompensēs nedēļas nogale, kad nāksies izdzīvot ļoti intensīvas izjūtas. Nedēļas sākums piemērots sarežģītam intelektuālam darbam. Nedēļas nogale – izklaidēm, kino un mākslas baudīšanai.

 

Strēlnieks
Neļauj citiem cilvēkiem tev likt justies nevērtīgam, noteikti nesalīdzini sevi ar citiem. Tikai pats tu nosaki, cik vērtīgs esi. Nebūs par lieku sev atgādināt, ka cilvēka vērtībai nav nekāda sakara ar cipariem naudas kontā. Bagātini sevi garīgi.

Lasi arī: Megana iziet sabiedrībā ar Keitu un bērniem: vai tiešām viņu domstarpības ir tikai preses fantāzija?

Mežāzis
Neuzticēšanās un skepse var traucēt pieņemt citu cilvēku mīlestību un uzmanības apliecinājumus. Šī nedēļa var atnest interesantus notikumus attiecību jomā. Centies būt atvērtāks un draudzīgāks. Pārvērtē savas manieres un uzvedību attiecībās ar citiem cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Rutīnas darbos iespējama aizkavēšanās. Jārēķinās, ka plānotie darbi var prasīt nedaudz vairāk laika, nekā domāts. Pievērs uzmanību arī savai psihoemocionālajai veselībai, nepārdzīvo par lietām, kuras nevari ietekmēt. Priecājies par paveikto.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment