Neizmetiet tējas maisiņus: 7 veidi, kā tos izmantot atkārtoti

Dažas saimnieces ūdenī, kurā tiks vārīta garnele, ieliek tējas maisiņus. Tos var iebērt katlā, pirms ūdens sāk vārīties, pēc tam izņemt un šajā ūdenī vārīt rīsus, makaronus vai auzu pārslas. Jūsu ēdiena garša noteikti nešķitīs kaut kas parasts un iesīkstējis.

Kā izrādās, izlietoti tējas maisiņi var noderēt, tīrot tualetes podu – ja tajā ieliksiet dažus izlietotus tējas maisiņus un pēc tam noslaucīsiet ar mitru drānu, sanitārais trauks burtiski spīdēs. Ņemiet vērā, ka, atstājot maisiņus tualetes podā uz ilgu laiku, tie var atstāt traipus, no kuriem būs grūtāk atbrīvoties.

Turklāt izmantotie tējas maisiņi būs labs līdzeklis paklāju, logu un spoguļu tīrīšanai. Lai paklāji atkal izskatītos labi, vienkārši izlejiet tējas maisiņa saturu uz šķīvīša un pagaidiet, līdz tējas lapiņas ir gandrīz pilnībā izžuvušas. Pēc tam apkaisiet ar tēju netīrumus un noslaukiet paklāju ar putekļu sūcēju.

Lai spoguļi un logi spīdētu, tējas maisiņu var izmantot, lai padarītu tos spīdīgus. Noslaukiet spoguļa vai loga virsmu ar mitriem tējas maisiņiem, pēc tam pārvelciet to ar mīkstu drānu, lai noņemtu lieko mitrumu. Lai izvairītos no svītrām, iesakām noslaucīt spoguli vai logu sausā veidā ar mikrošķiedras drānu.

Turklāt izmantotie tējas maisiņi var palīdzēt atbrīvoties no noguruma un maisiņiem zem acīm. Lai to izdarītu, uz 15-20 minūtēm uzlieciet uz acīm aukstus, bet ne pārāk mitrus tējas maisiņus. Pārliecinieties, ka tēja ir bez piedevām un pagatavota bez cukura, lai izvairītos no lipīguma sajūtas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment