Nekad nespētu ko tādu iedomāties! Kā pareizi uzglabāt cukuru un kāds ir produkta derīguma termiņš

Uzglabāšanas trauks

Trauku izvēle ir vēl viens svarīgs jautājums, par kuru labāk padomāt iepriekš. Konteineru izvēlē nav nekā sarežģīta, gandrīz katrā mājā ir piemēroti varianti, viss ir atkarīgs no cukura daudzuma, kas jānovieto uzglabāšanai.

Ieteikumi ir šādi: Ja cukurs ir iegādāts auduma vai polipropilēna austos maisos, to var atstāt tādu, kāds tas ir. Šāds iepakojums nodrošina normālu gaisa apmaiņu, laika gaitā neradīsies nepatīkama smaka. Ja maisiņš ir hermētisks, labāk to atvērt un saturu pārbērt citos traukos. Jūs varat izvēlēties traukus, kas izgatavoti no stikla, keramikas vai pārtikas plastmasas. Galvenais, lai tas cieši aizveras, tādējādi jūs varat pasargāt saturu no svešām smakām un mitruma svārstībām.

Padoms: ja maisiņā ar cukuru ievietosiet vairākus nelielus maisiņus rīsu graudaugu, tie absorbēs lieko mitrumu.

Uzglabāšanas vieta

Pieliekamais vai iebūvētais skapis ir lielisks risinājums, kurā piemēroti apstākļi un glabāšanas laiks ir maksimāli pagarināts. Galvenais, lai tiktu nodrošināta normāla ventilācija un tuvumā neatrastos produkti ar spēcīgu aromātu.

Apsildāma lodžija vai balkons ir piemērota vieta. Neapkurināma lodžija nav piemērota, jo temperatūras un mitruma svārstību dēļ cukurs nebūs saglabājams veselu gadu.

Grīdai jābūt izolētai, un konteineru labāk novietot tālāk no ārējām sienām, kas pie negatīvām temperatūrām stipri atdziest.

Pagrabs. Būs piemērots tikai tad, ja telpa ziemā ir apsildāma un mitruma rādītāji nepārsniedz pieļaujamās robežas. Pat šādā gadījumā glabāšanai labāk izmantot slēgtu konteineru, lai izslēgtu jebkādas problēmas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Vēl viena piemērota vieta ir virtuves skapīši, ja vien tuvumā nav produktu ar spēcīgu aromātu. Uzglabāšanai labāk ir paņemt atbilstoša izmēra burkas, tas ir daudz ērtāk

Ja apstākļi tiek uzturēti ideāli, cukuru varēs lietot 10 gadus vai pat ilgāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment