Nepērc eglīti, bet atrodi to pats: lūk noteikumi, pēc kuriem DRĪKST nocirst eglīti valsts mežā

LVM.lv

Mūsdienās arvien vairāk cilvēku izvēlas eglīti nevis atrast pašiem, bet to iegādāties pie tirgotājiem. Tomēr līdz ar to zūd viena no Ziemassvētku burvīgākajām sajūtām – kopā ar ģimeni doties savas Ziemassvētku eglītes meklējumos Latvijas skaistajos mežos.

Vēl tagad atceros no bērnības to brīnišķīgo sajūtu, kā kopā ar tēti devāmies eglītes meklējumos, un es TĀ centos izlēkāt līdzi tēva lielajiem soļiem sniegā. Neliedziet šo piedzīvojumu arī saviem bērniem.

Protams, tas nenozīmē, ka varat savu sapņu eglīti nocirst kur vien pagadās – provātīpašnieku mežos tas ir aizliegts (ja vien savu atļauju jums nav devis īpašnieks)! Tomēr liela daļa mežu Latvijā pieder valstij jeb pareizāk – valsts kapitālsabiedrībai Latvijas valsts meži. Izrādās, ka likums ļauj katram valsts iedzīvotājam svētkos nocirst  vienu eglīti valsts mežā. Un valsts mežus var atrast pēc digitālās kartes un zīmēm (par šo vairāk otrajā lapā)! Tomēr ir noteikumi, kurus jāievēro un kurus aprakstām raksta otrajā lapā!

Dalies ar so rakstu un pamudini arī savus draugus eglīti atrast pašam! Un galvenais – IEVĒROJIET noteikumus un nenodariet kaitējumu dabai!

Šķir otru lapu, lai iepazītos ar noteikumiem un Latvijas valsts mežu sagatavoto informāciju!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment