Nepieredzējušas mājsaimnieces, mazgājot veļu, pieļauj vienu kļūdu, kuras dēļ dvieļi izdala nepatīkamu smaku

Kā atgriezt dvieļiem svaigumu un patīkamo aromātu

Lai dvieļiem atjaunotu patīkamo aromātu un agrāko maigumu, nepieciešamas tikai divas sastāvdaļas. Tām ir jābūt jebkurā virtuvē un tie ir universāli līdzekļi. Protams, līdzās tam, mazgājot dvieļus, obligāti jāizmanto veļas mazgājamais līdzeklis.

Bet profilaksei šo metodi ieteicams izmantot vismaz reizi mēnesī. Vēl viens svarīgs nosacījums dvieļu kvalitātes saglabāšanai ir pareizs mazgāšanas temperatūras režīms. Maksimālā dvieļu mazgāšanas temperatūra ir 60 grādi, bet vēl labāk tos mazgāt 40 grādos. Nekad nemazgājiet dvieļus 90 grādos. Tātad tie kļūst stingri un neelastīgi.

Lasi arī: Kā mājsaimnieces Korejā no veciem netīriem dvieļiem iegūst jaunus tikai 2 minūtēs! Tas ir satriecoši!

Tātad, lai atjaunotu dvieļu estētisko izskatu un patīkamo aromātu, nepieciešama cepamā soda un etiķis. Etiķis aizstās veļas mīkstinātāju, kas jāielej skalošanas līdzekļa nodalījumā. Bet soda ir lieliska alternatīva veļas mazgāšanas līdzeklim. To var iebērt veļas pulvera nodalījumā.

Veļas mazgājamajā mašīnā ieslēdzam kokvilnas režīmu (temperatūra 60 grādi) un liekam mazgāties dvieļus. Pēc šādas procedūras dvieļi atkal labi smaržos, visi patogēnie mikrobi ies bojā, un dvieļi priecēs ar savu maigumu.

Bet kā jūs saviem dvieļiem atgriežat patīkamu aromātu un maigumu? Komentāros dalieties ar savām pārbaudītajām metodēm!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment