Neticami: ģimenes pagalmā no zila gaisa iekrīt 11 kg marihuānas! Bet kas notika tālāk?

Māja Donelija, kura dzīvo netālu no ASV un Meksikas robežas, agrā rīta stundā pamodās no pērkonam līdzīga trokšņa, tomēr saprata, ka tā ir parasta brāzmaina lietusgāze, un devās atpakaļ gulēt.

Vēlāk tajā dienā viņa ieskatījās sava pagalma autostāvvietā un pamanīja uz zemes izmētātus koka gabalus. Viņa atrada pamatīgu saini, ietītu melnā plastmasas plēvē.

Tajā iekšā atradās apmēram 11 kilogrami kaņepju – krava, kas, pēc novērtētāju domām, vērta 10 000 dolāru jeb 8880 eiro, un visticamāk tikusi nejauši izmesta no kontrabandas lidmašīnas.

Donelija stāsta: “Tā uzkrita tieši virsū mūsu suņu būdai. Tā izsita perfekti apaļu caurumu mūsu auto nojumē.”

Tā kā viņa dzīvo tuvu robežai, Donelijai jau uzreiz bija aizdomas, ka sainī ir narkotikas. Viņas dzīvesbiedrs ieteica viņai sazināties ar varas iestādēm.

Policija pašlaik mēģina noskaidrot, vai šis sainis tika pārvadās lidmašīnā vai bezpilota automātā. Šādi pārvadājumi parasti notiek tieši vakaros. Maja Donelija uzskata, ka ir mazticams, ka kāds nāks meklēt pazaudēto narkotiku kravu, kura šobrīd atrodas policijas apgādībā. Tomēr policija uz laiku ieviesusi novērošanu Donelijas dzīvojamā rajonā.

Ģimenei nāksies iztērēt apmēram 444 eiro bojājumu novēršanai, kā arī iegādāties jaunu māju savam sunim. Tomēr situācija varēja izvērsties arī daudz sliktāka.

Avots: zumfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">LD</cite>

    ” uzkrita tieši virsū mūsu suņu būdai. Tā izsita perfekti apaļu caurumu mūsu auto nojumē” nu galīgi neticamas lietas! Bet izrādās ka tomēr ticamas- suņu būda un auto novietne- divi vienā. Ļoti mūsdienīgi!

  • <cite class="fn">Lev</cite>

    Būtu nokurījuši un miers.

  • <cite class="fn">Jancis</cite>

    ļoti pamācošs stāsts, aizraujoši

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licensēta loto brokera https://goo.gl/3OxSEu un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, Ziemassvētku dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem Jaungada naktī.

Leave a Comment