Neticami, kas izraisīja 3 auto sadursmi!

Pigeon-causes-three-car-pile-up (1)

Kāds balodis Krievijā vēl vairāk pasliktinājis savas sugas reputāciju kā pilsētas kaitēklis, izraisot trīs automašīnu sadursmi.

Sadursme tika nofilmēta ar kameru, kas atradās uz kādas aizmugurē braucošas automašīnas paneļa – un video redzamas ne tikai negadījuma sekas, bet arī pats vaininieks.

Neilgu brīdi pirms sadursmes balodis redzams uz ietves, bet tad izlemj doties pāri ielai tieši divvirzienu satiksmes plūsmā.

Tas pazūd aiz priekšā braucošās automašīnas un tad pēkšņi jau atrodas ielas vidū.

Balodis acīmredzot aizmirsis, ka spēj lidot, kad vien vēlas, un mierīgi turpināja soļot tieši tuvojošās automašīnas ceļā.

Vadītājam nācās strauji bremzēt, bet aizmugurējās automašīnas vadītājs, lai izvairītos no sadursmes, strauji nogriezās pa labi, noskrāpējot malā stāvošo automašīnu. Nākamais auto nepaspēja izvairīties un ietriecās priekšā braucošās automašīnas aizmugurē. Pēc tam redzams, ka apjukušie vadītāji izkāpj no auto.

Video publicēts vietnē LiveLeak, un viedokļi par to dalās.

Daži uzskata, ka vadītājs, kurš strauji nobremzēja, drīkstēja tā darīt, jo brauca atļautajā ātrumā. Taču citi domā, ka šādā situācijā nevajadzēja bremzēt un paši to nebūtu darījuši.

https://youtu.be/ZlHOwJ0Ijsw

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment