NEŽĒLĪGI! Māte nofilmē kā iepļaukā savu bērnu

Jaunā pusaugu māmiņa, 17 gadus vecā, Aisha Amzah, filmēja ar savu telefonu to kā viņa iepļaukā savu bērnu, sitot pa galvu un viscaur ķermeni. Izsakot tekstu: “Aizveries un mirsti!” Tas viss notika, tādēļ ka divus gadus vecais bērniņš nepārstāja raudāt.

Viņa pati šo video ievietoja sociālajos tīklos. Viņas māsa to noskatījās un uzreiz ziņoja policijai par šādām darbībām. Video ir redzams kā mazulis kliedz un raud no sāpēm un izbīļa.Woman beating baby

Aishas, 20 gadus vecā, māsa stāsta: “Saiti uz video man atsūtīja kāds paziņa un, kad es sapratu, ka tā ir mana māsa un viņas bērniņš, mani pārņēma riebums un šausmas.

Apzinoties to, ka mana miesīga māsa var būt tik nežēlīga un cietsirdīga, ir briesmīgi. ”

Policija stāsta, ka jaunā māte ir atzinusi savu vainu bērna sišanā. Un viņa attaisno savu rīcību ar to, ka tas notika izmisuma brīdī, jo viņas nezināja ko citu darīt, lai apklusinātu savu bērnu. Viņa ir apsūdzēta par vardarbīgu izturēšanos pret bērnu un gaida savu tiesu.Aisah Amzah

Kāda līdzīga situācija arī norisinājās Malaizijā, kad 18 gadīga māte, kura tika nofilmēta kā viņa spārda un iekausta savu, 10 mēnešu veco, meitu. Pēc video publicēšanas, policija attiecīgi rīkojās un mātei tika piespriesti 18 mēneši cietumā.

Avots:  mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment