No plastiskās ķirurģijas atkarīgais “Cilvēks Kens” veicis savu līdz šim ekstrēmāko operāciju (+FOTO)

Džastins par savu aizraušanos ar operācijām stāsta:

“Man tā ir kā mākslas forma. Ar savu implantu dizainu un ķermeņa modifikācijām es cenšos atšķirties no citiem.”

Kaut arī Džastins no saņēmis daudz kritikas par savām darbībām, viņš apgalvo, ka tas viņu neuztrauc, jo viņam ir pašam sava atbalsta sistēma:

“Mani draugi lieliski uztver manas ķermeņa izmaiņas. Man šķiet, viņiem patīk tas, ka es nepielāgojos sabiedrībai un tipiskajiem rietumu kultūras skaistuma standartiem. Ienaidnieki turpina mani ienīst, bet es tik un tā esmu slavens un kļūstu arvien slavenāks. Tāpēc beigu beigās draugi allaž mani aizstāv.

Man patīk tas, ka man ir iespēja pašam veidot savu ķermeni. Es nekad nedomāju, ka varēšu dzīvot Holivudā, vairāku miljonu vērtā mājoklī. Esmu par to pateicīgs pašpārliecinātībai un pašapziņai, ko ieguvu ar plastisko operāciju palīdzību. Es izvēlējos izskatīties īpaši, un varbūt tas nav tas, ko visi uzskata par skaistu, taču es to uzskatu par skaistu, un galu galā vienīgi tam ir nozīme.”

Lasi vēl: Vīrietis tiek pie drausmīga tetovējuma ar savu draudzeni bez krūštura, meitene uzreiz viņu pamet (+FOTO)

Nevar noliegt ka Džastina teiktajā ir loģika. Neskatoties uz to, ko par viņu domā citi cilvēki, vīrietis ir laimīgs un apmierināts ar savu dzīvi. Kas gan vēl vajadzīgs?

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment