Noskaidrots, cik bieži ar seksu nodarbojas laimīgi pāri!

Rezultāti atklāja, ka laimīgām pāra attiecībām pietiek tikai ar seksu reizi nedēļā.

Jo biežāks sekss, jo laimīgākas attiecības, taču viena reize nedēļā ir šīs saiknes robeža –   neatkarīgi no vecuma, dzimuma vai attiecību ilguma. Tas attiecas tikai uz tiem, kam ir attiecības. Ja cilvēks ir viens, tad starp seksa biežumu un laimi nepastāv šāda sakarība.

Nav skaidrs, kāpēc apmierinātības līmenis apstājas pie vienas reizes nedēļā, taču pētījuma autori uzskata, ka pāri varētu justies apmierināti ar šādu seksa daudzumu, jo tas, viņuprāt, atbilst vidējiem rādītājiem. Iepriekšējos pētījumos atklāts, ka, jautājot par seksa biežumu, cilvēki parasti atbild, ka ar to nodarbojas reizi nedēļā, tāpēc pāri, kas tā dara, jūtas labi.

Pētījuma autori norāda, ka šie rezultāti nav jāuztver kā norādījumi seksa biežumam, bet kā iemesls, lai parunātu ar savu partneri un saprastu, vai abu vēlmes tiek apmierinātas.

Rezultāti liecina, ka ir svarīgi uzturēt intīmo saikni ar otru cilvēku, bet nav vajadzīgs nodarboties ar seksu katru dienu, ja vien nepārtrūkst šī saikne. Lai uzturētu labas attiecības, nav vajadzīgs nodarboties ar seksu pēc iespējas biežāk.

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment