Noslēpumi, kā izmantot banānu mizas! Pārsteidzoši atklājumi

Tāpat kā apelsīnu mizas, arī banānu mizas ir ļoti veselīgas. Sastāvā esošie antioksidanti, minerālvielas un vitamīni aktīvi cīnās pret dažādām slimībām. Ar šī raksta palīdzību vari pārliecināties, kā vienkārša banāna miza noder ikdienā!

Banānu mizas izmantošana virtuvē

Izmantojot banānu mizu, ūdens kļūs tīrāks. Šī dabīgā izejviela ir ļoti piemērota ūdens attīrīšanai, jo tā absorbē svinu un varu, nodrošinot efektīvu ūdens attīrīšanu.

Banānu miza veselībai un skaistumam

Lai nomierinātu sakairinātu ādu, mazinātu niezi, vienkārši uzklājiet banānu mizas uz skartās vietas. Pateicoties šai procedūrai, labi sadzīst arī zilumi.

Banānu miza ir līdzeklis pret kārpām! Katru dienu uz nakti uzklājiet uz kārpas banānu mizas gabalu, aptinot to ar plāksteri, un pēc nedēļas kārpas izzudīs bez pēdām.

Nobrāzumi un skrāpējumi uzreiz sadzīst banānu mizas nomierinošo vielu ietekmē.

 

Problemātiskai sejas ādai banānu mizas izmantošana ir lieliska ideja. Pirms miega ierīvējot ādu ar banānu mizu, uzreiz sajutīsiet iekaisuma samazināšanos, un seja izskatīsies plaukstoša.

Ja jums ir ievilkta skabarga, banānu miza palīdzēs tikt galā ar problēmu, tas stimulēs svešķermeņa izdalīšanos no ādas un dezinficēs brūci.

Lasi arī: Kāpēc jāpārstāj gulēt ar slapjiem matiem

Banāniem piemīt maģiska spēja samazināt ādas sausumu un mazināt niezi, tāpēc tie pat palīdz ar tādām problēmām kā psoriāze. Arī apdegumu gadījumā ļoti noderīgi ir uzlikt banāna mizu uz bojātās vietas.

Regulāri uzklājot banānu mizu uz pieres, izlīdzināsies grumbas un samazināsies poras uz sejas. Šķiet dīvaini, bet šāds pārsējs no mizas lieliski tiek galā arī ar galvassāpēm.

Katru dienu balinot zobus ar banāna mizu, uzreiz pamanīsiet rezultātu. Tas ir efektīvs un drošs līdzeklis pret emaljas bojājumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment