Notiks publiskās apspriešanas sanāksme par Valmieras Transporta infrastruktūras attīstības koncepciju

7.novembrī plkst.17.00 Valmieras pilsētas pašvaldība aicina piedalīties tematiskā plānojuma “Valmieras pilsētas transporta infrastruktūras attīstības koncepcija” un tā vides pārskata projekta publiskās apspriešanas sanāksmē, kas norisināsies Valmieras pilsētas pašvaldības ēkas sanāksmju zālē, Lāčplēša ielā 2.

Tematiskā plānojuma mērķis – izvērtēt esošo Valmieras pilsētas transporta infrastruktūru, identificēt problēmas, izstrādāt iespējamo attīstības koncepciju, izvirzot un definējot sasniedzamos mērķus, kā arī uzdevumus mērķu sasniegšanai. Dokuments piedāvā nozares profesionāļu veiktu Valmieras pilsētas autotransporta, velotransporta un gājēju infrastruktūras izvērtējumu, kā arī stratēģiskos uzstādījumus un priekšlikumus transporta infrastruktūras attīstībai.

Ar publiskajai apspriešanai nodoto tematisko plānojumu un tā vides pārskata projektu iespējams iepazīties:

• izdrukas formā pašvaldības ēkas foajē Lāčplēša ielā 2, Valmierā

• elektroniskā formā pašvaldības tīmekļa vietnē www.valmiera.lv sadaļā “Attīstība” – “Teritorijas plānošana” – “Tematiskie plānojumi”, kā arī valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā https://geolatvija.lv.

Priekšlikumus un ierosinājumus par izstrādāto tematisko plānojumu un tā vides pārskatu iespējams iesniegt līdz 13.novembrim.

Sanāksme, kurā tiks izskatīti publiskās apspriešanas laikā saņemtie priekšlikumi un institūciju atzinumi, plānota 21.novembrī plkst.17.00.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment