Novembris būs saspringts: astrologs nosaucis pašas bīstamākās mēneša dienas

Turklāt 8.novembrī gaidāms Mēness aptumsums. Šajās grūtajās dienās pieaugs nemiers. Svarīgus lēmumus, īpaši tādus, kas saistīti ar naudu, labāk nepieņemt.

“Ja ap 5.-9.novembri kaut ko esat iecerējuši, vai gribat riskēt, tad, visticamāk, zaudēsiet visu savu naudu,” sacīja astrologs.

Viņš arī ir pārliecināts, ka nākamais smagais periods pienāks 16.-23.novembrī. Šajā laikā Marss būs saspringtās attiecībās ar Neptūnu. Astrologs neizslēdz, ka, iekļūstot kādā sektā, jūs vienkārši nevarēsit no tās izkļūt.

LASI VĒL: “Es jūs baroju” – šo izteicienu viņa dzirdēja katru dienu, kamēr bija dekrēta atvaļinājumā

“Šis būs jau otrais Marsa tranzīts pār to punktu, kam tas tuvu pietuvojās 12. oktobrī. Ja oktobrī saskārāties ar kādiem maldiem, nepatikšanām, kļūdām, tad tagad, novembra vidū, šīs situācijas var turpināties un vecā problēma var atkārtoties. Tāpēc šajās dienās ir jābūt uzmanīgākam pret jebkuru ienākošo informāciju. Nepatīkami fakti, kas notikuši pagātnē, var nākt gaismā un tagad radīt nepatīkamas sekas,” piebilda Vlads Ross.

Šajā laikā var palielināties arī kļūdu un atlaišanas gadījumu skaits.

2022. gada novembrī labāk izvairīties no spriedzes un nedarīt neko jaunu. Astrologs iesaka piestrādāt pie kļūdām jebkurā jomā, atjaunot saikni ar seniem paziņām un šķirties no nevajadzīgiem cilvēkiem. Ja jums ir kādi aizvainojumi, vislabāk ir ļaut tiem aiziet un doties tālāk. Šis būs lielisks periods pašattīstībai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment