Opel Movano apstiprinātie pārveidojumi

Specializētai darbībai ir nepieciešami specializēti transportlīdzekļi. Lai to īstenotu, Opel ir izveidojis uzticamu speciālistu tīklu, kas to spēj nodrošināt. Jau šobrīd pieejamo pārveidojumu vidū ir transportlīdzekļi automašīnu vai stikla pārvadāšanai, refrižeratori un speciāli transportlīdzekļi invalīdiem.

Ja jums ir īpašas prasības, aplūkojiet jau esošo piedāvājumu — varbūt kāds ideāls transportlīdzeklis jau ir gatavībā un gaida jūs.

Platforma ar nolaižamiem bortiem

Rūpnīcā izgatavotajam Movano ar nolaižamiem bortiem, kurā iespējams pārvadāt līdz 4470 mm garu kravu, ir pieejami divi šasijas garumi ar priekšējo riteņu piedziņu un trīs ar aizmugurējo riteņu piedziņu. Transportlīdzekļa pilna masa ir no 3500 līdz 4500 kg. Pieejama arī dubultā kabīne.

Pašizgāzējs

Šis spēcīgais, rūpnīcā izstrādātais transportlīdzeklis, kas spēj izkraut kravu trīs virzienos vai uz aizmuguri, ir aprīkots ar 5 pakāpju pacēlāja mehānismu ar hromētu apdari, 2 kW elektrohidraulisko barošanas bloku, kā arī tam ir 50° sasvēruma leņķis. Divi šasiju garumi ar aizmugurējo riteņu piedziņu, īsākais pieejams ar standarta vai dubultiem aizmugurējiem riteņiem, bet garākajai versijai dubultie aizmugurējie riteņi ir iekļauti standartaprīkojumā. Divi šasiju garumi ar priekšējo riteņu piedziņu, garākā ar dubulto kabīni standartaprīkojumā. Transportlīdzekļa pilna masa ir no 3500 līdz 4500 kg.

Furgons ar kravas kasti

Ar līdz pat 22 m3 plašo kravas telpu Movano rūpnīcā veidotais furgons ar kravas kasti spēj viegli uzņemt milzīgas kravas. Spēcīgā, bet vieglā virsbūve slēpj pilnīgi plakanu iekštelpu, kurai var piekļūt, atverot dubultas durvis ar 270° atvēruma leņķi vai alumīnija rullīšu slēģi. Viens garums ar priekšējo riteņu piedziņu un trīs ar aizmugurējo riteņu piedziņu.

Standartaprīkojumā ir iekļauta neslīdoša grīda, kā arī trīs mīksta seguma alumīnija sloksnes kravas aizsardzībai un nostiprināšanai. Papildaprīkojumā iespējams pasūtīt centrālo sloksni, kas vienlaikus ir kravas nostiprināšanas sliede.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment