Pārsteidzoši! C vitamīns spēj uzveikt šo “it kā neārstējamo” slimību!

Askorbīnskābe spēj uzveikt vēža izraisītās mutācijas. Par to jau 70-tajos gados runāja Nobela prēmijas laureāts Linus Paulings, viņam neviens neticēja, jo klīniskie pētījumi cieta neveiksmi. Tagad šo informāciju apstiprina jauni pētījumi. Žurnālā “Science” publicēts pētījums, kas apstiprinājis C vitamīna efektivitāti cīņā pret taisnās zarnas un aizkuņģa dziedzera vēzi. Pelēm, kurām tika ievadīta augsti koncentrēta C vitamīna deva, retākos gadījumos attīstījās audzēji.

Džona Hopkina universitātes aspirants Jihe Juns un zinātnieks Luis Kentlijs atklāja, ka KRAS un BRAF gēnu mutācijas var apturēt, ja vēža šūnās tiek ievadīta dehidroaskorbīnskābe (vitamīns C). Zinātnieki plāno uzsākt klīniskus pētījumus cilvēkiem pēc iespējas ātrāk. Pētījumā piedalīsies pacienti, kuriem konstatētas KRAS un BRAF mutācijas, kas izraisa taisnās zarnas un aizkuņģa dziedzera vēzi.

Daži zinātnieki brīdina, ka pētījums, kas veikts pelēm, var nedarboties cilvēka organismā, tomēr, ņemot vērā, ka mūsu organismā sastopams vitamīns C, pastāv iespēja, ka eksperiments varētu būt sekmīgs. Askorbīnskābes terapijas galvenais uzdevums – iekšēji ievadīt lielu daudzumu C vitamīna, ierobežotā laika posmā. Cerēsim, ka pētījums izrādīsies veiksmīgs un ēdīsim vairāk apelsīnu!

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment