Bobam ir ļoti reta slimība, kas izraisa dažāda veida audzēju parādīšanos (+ foto)

Bobam ir ļoti reta slimība, kas izraisa dažāda veida audzēju parādīšanos uz viņa ķermeņa jau vairāku gadu garumā. Šī slimība ir iedzimta un nav atrasts veids, kā to varētu izārstēt. Tāpēc Bobs visas savas dzīves laikā nav ne brīdi juties normāls un sabiedrībā pieņemts. Viņa dzīvē šie audzēji ir radījuši lielus pārdzīvojumus, kuri ir sāpinājuši viņu vairāk garīgi, nevis fiziski.

bubbleboy

Boba iesauka ir “Burbuļu puika” un viņš beidzot, pirmo reizi mūžā jūtas normāls, jo ir iestājies vietējā Freak Show (Dīvaiņu šovā), kurā ir sastopami visāda netipiska paskata cilvēki. Šī ādas slimība ir vairāk zināma kā NF-1, tās intensitāte ir atšķirīga un šī slimība skar 1 no 3000 cilvēkiem.

Šos audzējusi ir iespējams fiziski nogriezt, bet nav nekādas garantijas, ka audzēji neataugs atpakaļ. Bobs stāsta :”Es zinu, ka cilvēki pēta mani, bet tā kā es dzīvoju Arizonā, tad, nēsājot kreklu ar garām piedurknēm, es ikreiz paģībtu no karstuma.”

bubbleboy2

Tagad Bobs piedalās Dīvaiņu šovā, kurā viņam izdodas aizkustināt simtiem cilvēku ar savu neparasto stāstu. Tā Bobam ir iespēja ļaut cilvēkiem ieskatīties viņa ikdienā un nojaust, cik ļoti grūti viņam ir iekļauties ikdienas ritmā, “normālajā” pasaulē.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment