Ieliec sīpolu ausī vai zeķē – un vēl citi paņēmieni, kā izārstēties mājas apstākļos ar sīpolu palīdzību!

 

Izārstē drudzi

Ja tev ir augsta temperatūra, ar to nav jāmokās. Vienkāršs paņēmiens ir zeķē ielikt šķēli sīpola. Sīpols absorbēs drudzi – tikai no rīta atceries nomazgāt kājas!

3

Pret saaukstēšanos

Kā jau esi sapratis, sīpoli noder ne tikai ēst gatavošanas procesā. Un tas, kā sīpols palīdz pret saaukstēšanos, ir pavisam vienkārši – vai nu pievieno to tējai vai arī, ja spēj, tad apēd to nepagatavotu – saaukstēšanās lēnām pāries.

Apstādini ausu sāpes

Ja tevi nomoka ausu sāpes (kā mēs visi zinām – tās var būt ļoti nepatīkamas), sīpols nāks talkā. Izgriez pašu sīpola viduci un ieliec to ausī. Sīpols novērsīs sāpes un uzreiz iedarbosies kā dabīgais pretiekaisuma līdzeklis.

1

Kaut kas iekritis acī?

Pat ja esi īsts, spēcīgs vīrietis, sīpolu griešana arī tevi padara vāju – no asarām izvairīties ir gandrīz neiespējami. Tomēr dažos brīžos šī reakcija ir pat ļoti noderīga. Kad kaut kas ir iekritis acī, nemeklē acu pilienus, bet vienkārši sāc griezt sīpolus – ar asarām viss izskalosies ārā, un nebūs jālieto zāles.

Lasi vēl: Kā mājas apstākļos izārstēt stomatītu? Viens no iedarbīgākajiem līdzekļiem!

Sīpolu plāksteris

Esi iegriezis pirkstā? Paņem sīpolu un noplēs no tā smalku slānīti – uzliec to uz iegriezuma vietas – tas apturēs asiņošanu. Protams, ja brūce nav dziļa un liela!

6

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment