Pār viņu galvām nolīs zelta lietus: slavenā Zvaigžņu eksperte Tamāra Globa maijā 3 Zīmēm sola vēl nebijušu veiksmi naudas jautājumos

Vēzis

Foto – Pexels

Nākošie veiksminieki pēc ekspertes vārdiem ir tie, kas dzimuši Vēža zīmē. Viņa uzskata, ka maijs ir ļoti daudzsološs periods viņiem un tas tikai sāksies maijā, bet turpināties var daudz ilgāku laiku. Tas nozīmē tikai vienu – Vēžiem šī iespēja ir jāizmanto! Vēži, visticamāk, iegūs jaunas iepazīšanās, kā arī sagaidīs cieņu un apbrīnu no saviem kolēģiem. Protams, neizpaliks arī gandarījums naudas izteiksmē.

Vēžu ienākumi ievērojami palielināsies, taču, galvenokārt, tas notiks tāpēc, ka viņi paši pie tā būs cītīgi un rūpīgi strādājuši, nebūs tā, ka nauda nokritīs no gaisa, skaidro eksperte. Jo aktīvāk viņi strādās, jo lielāka varbūtība, ka ienākumi vismaz dubultosies.

Lasi vēl: “Zvaigžņu svētība”: 5 zodiaka zīmes ķers veiksmi aiz astes 2024. gada vasarā

Strēlnieks

Foto – Pexels

Un, visbeidzot, pēdējie laimīgie ir Strēlnieki – arī viņiem Globa sola milzīgus, pat gigantiskus panākumus. Nebūs tā, ka “viss ies kā pa sviestu”, būs arī grūtības, taču Strēlnieki tās pratīs pārvarēt izcili.

Turklāt šis mēnesis viņiem būs labvēlīgs arī romantiskajā ziņā: vai nu viņi paši beidzot atzīsies mīlestībā vai sagaidīs to no otra, vai nu izlems dibināt ģimeni un radīt bērnus – tas viss notiks pašās maija beigās.

Runājot par mīlestību un attiecībām, pēc Tamāras Globas domām, maija trešā nedēļa sola veiksmi šajos jautājumos pilnīgi visām Zvaigžņu zīmēm bez izņēmuma!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment