Parametri, pēc kuriem meitenes vērtē puišus iepazīšanās vietnēs – tavas izredzes augs par 100%

Pētnieki izvēlējās 1855 vīriešu anketas no populāriem iepazīšanās portāliem un analizēja simpātijas vai antipātijas, ko meitenes un sievietes par tām izrādīja. Un, lūk, ko viņi atklāja.

20 gadus vecas meitenes labprāt atbild uz to puišu ziņām, kuri ir viņu pašu vecuma grupā vai pāris gadus vecāki. Uzmanību, ko viņām internetā izrāda vīrieši, kam ir 30 vai vairāk gadu, viņas, visticamāk, ignorēs vispār. Kopumā meitenes 400 reižu mazāk (!) uzmanības pievērš to vīriešu profiliem, kuri ir stipri vecāki par viņām. Taču, palielinoties sieviešu vecumam, šī statistika izmainās: 45 gadus vecas sievietes pievērš par 10% vairāk uzmanības tādu vīriešu profiliem, kuriem ir 55 vai vairāk gadu nekā sava vecuma vīriešiem.

Tomēr izšķirošā nozīme ir fotogrāfijām: ja profilā vispār nav neviena attēla, tas gandrīz droši tiksi ignorēts. Taču, ja arī attēls bija un tajā vīrietis redzams, turot rokā cigareti, arī tas lielā mērā samazināja viņa izredzes (paturiet to prātā, puiši!).

Lielāko aktivitāti no sieviešu puses izdevās radīt tiem profiliem, kuru īpašnieki bija apmēram 17 centimetrus garāki par savām potenciālajām partnerēm. Meitenes 10 reizes biežāk pozitīvi reaģē uz uzmanības apliecinājumiem no gariem vīriešiem. Tikmēr īsāki vīrieši tikpat bieži nemaz necenšas iepazīties ar garām meitenēm, baidoties no atraidījuma (sievietes, kuras piedalījās pētījumā, izvēlējās vīriešus virs sava auguma garuma).

Lasi vēl: Atklāta galvenā lieta, kas sievietēm rada noslieci krāpties attiecībās; Tas ir tiešām svarīgi!

Tagad par lieko svaru. Labi jaunumi! Kaut arī vīrieši bieži vien ignorē augumā pilnīgāku meiteņu profilus, meitenes pretēji tam sevišķi nenošķir sportiskākos lietotājus no tiem, kuriem jau sen būtu vajadzējis zaudēt mazliet svara.

Tas nozīmē, ka vari droši iekosties bulciņā, kamēr raksti sava vecuma sievietēm, kuras augumā ir īsākas par tevi.

Avots: maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment