Pāri kuri pierādījuši, ka pirmā mīlestība ir visstiprākā

Šie slavenie pāri pierādījuši, ka skolas laiku mīlestība nerūs.

Džons Bon Džovi un Doroteja Hārlija

1

Džons un Doroteja mācījās vienā vidusskolas klasē. Pāris apprecējās 1989. gadā, Lasvegasā. Doroteja ir cīņas mākslu pasniedzēja un viņai ir melnā josta karatē. Viņi ir laimīgi 4 bērnu vecāki.

Lionels Mesi un Antonella Rokučo

2

Lionels ar Antonellu iepazinās, kad viņš bija 5 gadus vecs zēns, tomēr, pāris sāka satikties tikai 2009. gadā. Mesi nožēlo tikai to, ka nav ātrāk sācis satikties ar Antonellu.

Penelope Krūza un Ksavjers Bardems

3

Šis ir viens no karstākajiem spāņu pāriem viņi iepazinušies, kad Penelope bija 16 gadus veca. Abi iepazinās filmas uzņemšanas laukumā, kur iztika vien ar simpātijām un nevainīgu flirtu. Nopietnas attiecības viņi uzsāka 2007. gadā, bet apprecējās tikai 2010. gadā.

Marks Cukenbergs un Prisilla Čena

4

Marks un Prisilla sāka tikties 2003. gadā, kad mācījās Hārvardas Universitātē. 2012. gada 19. maijā viņi apprecējās.

Bono un Elisone Hjūsona

5

Pirmo reizi Elisone uzmanību Bono pievērsa skolas rokgrupu koncertā, vēl nezinādama, ka viņš kļūs par U2 galveno solistu. Vienreiz Bono tik ļoti bija aizrāvies ar topošo ierakstu, ka aizmirsa Elisones dzimšanas dienu. Lai mīkstinātu vainu, viņš mīļotajai sacerēja dziesmu “Sweetest Thing“, kā arī, šīs dziesmas video klipā redzama Bono sieva.

Patriks Sveizs un Līza Niemi

6

Patriks ar savu sievu iepazinās, kad viņa bija tik vien kā 15 gadus veca. Līza mācījās dejot pie Patrika mātes. Mīlnieki apprecējās, kad Patriks bija 22 un Līza 19 gadus veca. Savu laulību zvērestu viņi atkārtojuši 2008. gada maijā.

Avots: www.adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment