Pāris divu stundu laikā nomirst no Korona vīrusa – viņi bija precējušies 60 gadus

 

Šobrīd viena no smagāk skartajām Koronas vīrusa Covid-19 valstīm ir Itālija – arvien turpina pienākt jauni aculiecinieku un radinieku ziņojumi par sirdi plosošiem gadījumiem, kā šis vīruss prasa cilvēku dzīvības…

Par vienu šādu gadījumu ziņo vācu laikraksts Bild, kas atstāsta kāda vecāka Itālijas pāra skumjo likteni – Severa (82) un Luidži Kareras (86) bija precējušies 60 gadus, bet tagad dažu stundu laikā abi nomira slimnīcā Bergamo pilsētā. 

Pirms tam 8 dienas abi cīnījušies par savām dzīvībām, vieni paši savās mājās – karantīnā. Notikušā detaļas atstāsta abu dēls Luka Karera, kurš atzīst, ka nepaspēja atvadīties no saviem vecākiem, tāpēc tagad ar Facebook starpniecību atvadās no savas mammas un tēta.  Viņa vecākiem neesot bijusi pieejama medicīniskā aprūpe, lai arī abiem diviem ķermeņa temperatūra pieaugusi līdz 39 grādiem.

Lasi arī: Pēc 20 gadiem atradās meitene, kas 1999. gadā pazuda Baltkrievijā

Dēls esot mēģinājis izsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību, lai ārsti steigtos palīgā viņa vecākiem, tomēr viss velti… Tuvumā gluži vienkārši neesot bijuši brīvi ārsti, kuri varētu parūpēties par pensionāru pāri.

Pagājušās nedēļas sestdienā Lukas tētis beidzot esot nogādāts slimnīcā… Viņa mamma svētdien!

 

Šķir otru lapu, lai lasīt tālāk un uzzinātu, kādi apstākļi valda Itālija slimnīcās

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment