Pasakaini salāti ar ceptu vistas krūtiņu: sanāk tik garšīgi, ka visi prasa recepti. Izmēģini arī tu!

 

Vistas krūtiņa ir vistas gaļas daļa, kas atrodas uz putna krūšu daļas. Tā ir viena no populārākajām un biežāk lietotajām vistas gaļas daļām, ko izmanto dažādos ēdienos visā pasaulē.

Šī gaļas daļa ir ļoti mīksta un maiga, ar salīdzinoši zemu tauku saturu, tāpēc tā ir iecienīta veselīgas uztura piekritēju vidū. Vistas krūtiņa ir bagāta ar olbaltumvielām un dažādiem vitamīniem, piemēram, B vitamīniem, kas nepieciešami veselīgas ķermeņa funkcijas nodrošināšanai.

Tā ir daudzpusīga gaļas daļa, ko var pagatavot dažādos veidos – ceptu, grilētu, vārītu, marinētu vai pievienotu zupām un salātiem. Vistas krūtiņa ir arī bieži izmantota sastāvdaļa dažādos ēdienos, piemēram, pastās, omletēs, salātos un daudzos citos ēdienos.

Lielākā daļa gaļas veikalu pārdod vistas krūtiņu bez ādas un kauliem, kas padara to par ērti lietojamu un viegli sagatavojamu gaļas produktu. Tas ir populārs gaļas veids ar plašu pielietojumu virtuvē un dažādās kulinārijas receptēs.

Šie salāti ir tik garšīgi, ka iet pie dūšas visiem. Es tos gatavoju gan svētku galdam, gan parastām pusdienām, jo ​​tie ir ne tikai smeķīgi, bet arī viegli pagatavojami.

Lūk, recepte!

Sastāvdaļas:
400-500 grami vistas krūtiņas;
1/2 tējkarote sāls;
1-2 svaigi gurķi (250 gramu);
1 sīpols;
4 olas;
Malti melnie pipari;
Majonēze vai krējums pēc garšas.

Lasi arī: Pēc nozīmīgās operācijas Roberto Meloni publicē savu paziņojumu

Marināde sīpolam:
1/2 tējkarote sāls;
1 tējkarote cukura;
2 ēdamkarotes ābolu etiķa;
2 ēdamkarotes ūdens.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment