Pasaulē garākais pusaudzis ir 2,34 m garš; Viņa dzīvesstāsts ir smags

Brokam bija 5 gadi, kad noteica viņa slimību un sākumā ārsti apgalvoja, ka viņš nedzīvos ilgāk par pusaudža gadiem. Taču tagad mediķi ir pārliecināti, ka Brokam būs normāls dzīves ilgums par spīti viņa veselības problēmām.

Broks kā jaundzimušais.
Broks kā jaundzimušais.

Broks cieš arī no mācīšanās grūtībām, problēmām ar sirdi, mugurkaula greiza izliekuma un muguras smadzeņu saspiešanās. Viņš arī piedzima ar vienu nieri, tādēļ nevar lietot pretsāpju zāles par spīti savām spēcīgajām muguras sāpēm, kuras ārsti nespēj novērst.

Broks viena gada vecumā.
Broks viena gada vecumā.

Neskatoties uz pūlēm sāpes mazināt, Broks ļoti cieš, un ārsti apgalvo, ka diemžēl viņam vienmēr būs jācieš no kaut kādām sāpēm.

broc-brown-1

Tomēr Broks ir priecīgs, ka ārsti mainījuši viedokli saistībā ar viņa dzīves ilgumu.

Jau 3 gadu vecumā Broks bija ievērojami lielāks par saviem vienaudžiem.
Jau 3 gadu vecumā Broks bija ievērojami lielāks par saviem vienaudžiem.

“Tā ir labākā lieta, ko es būtu varējis dzirdēt, esmu tik priecīgs, ka dzīvošu ilgu laiku,” stāsta Broks.

broc-brown-4

Broks cieš arī no psihiskiem traucējumiem, kuru dēļ viņam jālieto medikamenti, lai izvairītos no bīstamām dusmu lēkmēm. Taču viņa māte apgalvo, ka visumā Broks ir “ļoti mīkstsirdīgs un viņa sirds ir tikpat liela kā viņa ķermenis.”

broc-brown-5

Ģimenei arī finansiāli ir grūti uzturēt Broku, jo visas viņam vajadzīgās drēbes, kā arī gulta, ir speciāli jāpasūta un jāizgatavo. Taču, par spīti problēmām, Broks un viņa māte priecīgi gaida nākotni, kas sagaida viņus kopā.

broc-brown-6

Avots: mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment