Trakākās randiņu aplikāciju versijas pasaulē. Slimi, smieklīgi vai noderīgi?

Tagad tu vari līdzās savam paša Tinder profilam izveidot tādu arī savam sunim aplikācijā Tindog. Šajā aplikācijā vari aplūkot citu suņu un viņu saimnieku fotogrāfijas, lai izlemtu, vai spiest “like” vai “nope”.

Protams, aplikāciju izmanto tikai suņu saimnieki, nevis paši suņi. Ķepas un skārienjūtīgi ekrāni galu galā tomēr īsti neiet kopā.

 

Tindog: New App Exactly Like Tinder… For Your Dog

Tagad suņi, tā vietā, lai vadītu dienas, ķerot paši savas astes, dodas uz savu saimnieku organizētiem Tinder randiņiem.

Šī tomēr nav pirmā aplikācija, kas iedvesmojas no Tinder – pastāv Jobr, kas izmanto tādu pašu principu kā Tinder, bet darba iespējām un intervijām, ir Stylect, kur tu izvēlies vilkt pa labi vai pa kreisi, novērtējot kurpes, kuras redzi savā priekšā, kā arī 3ndr – aplikācija, kas ļauj cilvēkiem organizēt tikšanos trijatā.

Tomēr Tindog ir mazliet nevainīgāka aplikācija. Tās izveidotājs par aplikāciju saka: “Suņi mums dod tik daudz mīlestības un prieka, ka viņi tiešām spēj mūs vienot. Tāpēc mēs vēlējāmies, lai suņu saimniekiem ir vieglāk satikt jaunus cilvēkus, kuri domā līdzīgi.”

Ņemot vērā, ka aplikācija tiek reklamēta kā “pirmā aplikācija, ko suņi un viņu saimnieki mīl vienlīdz stipri”, varētu šķist, ka Tindog vairāk noder saimniekiem nevis pašiem suņiem. Tomēr var jau būt, ka kāds no četrkājainajiem arī atrod savu astaino misteru vai misis Īsto…

 

Tindog: New App Exactly Like Tinder… For Your Dog

Avots: mobilelikez.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment