Pasaules paši dārgākie dzīvnieki: dārgāki par tavu māju, mašīnu un rokaspulksteni!

 

#4 Labradors

3-copy

Šis, šķiet, ir šķirnes suns jebkurai gaumei. Parasts labradors tev izmaksās aptuveni 800 eiro, kas ir pilnīgi normāli, ņemot vērā to, ka tas ir šķirnes suns. Tomēr ir kāds konkrēts izņēmums, kurš maksā daudz, daudz vairāk.

Sers Lanklots Enkors ir klonēts suns savam priekšgājējam.

Kādam pārim no Amerikas, Edgaram un Nīnai Otto, 2012. gadā nomira ļoti iemīļots suns – ar šo nāvi viņi nebija spējīgi sadzīvot, tādēļ par 140 000 eiro viņi suni klonēja.

#3 Holšteina govs

4-copy

Šo dārgo govi vārdā Misija iegādājās kanādiešu investors par aptuveni 1 miljonu eiro.

Vairāku balvu laimējusī govs ir perfekti proporcionēta – tai ir pareiza izmēra tesmenis un labi novietoti pupi. Tomēr šis nebija tikai mirkļa iegribas pirkums, bet gan investīcija.

Šī šķirne ļoti produktīvi ražo pienu, kas padara viņas teļus ļoti vērtīgus.

Lasi vēl: Neticami: 7 cilvēki, kurus ir izaudzinājuši dzīvnieki

#2 Tibetas Mastifs

5-copy

Otrajā vietā ierindojas Tibetas Mastifs. Šis ir pats dārgākais “kucēns” pasaulē.

Tas kalpo kā bagātības un luksus dzīves simbols. Dārgākais Tibetas Mastifs tika pārdots Ķīnā par 1,35 miljoniem eiro.

Par spīti viņu mīlīgajam un pūkainajam izskatam, šie suņi var būt pat ļoti neganti. Daudzi tiek turēti kā sargsuņi, un ir zināms, ka viņi cīnās pat ar tīģeriem.

#1 Zirgs

6-copy

Zirgi vienmēr ir bijuši zināmi kā bagāto cilvēku iemīļotie dzīvnieki, tomēr šis dzīvnieks kļuva par pašu dārgāko, kad sacīkšu zirgs “Zaļais pērtiķis” tika pārdots par 19 miljoniem eiro.

Lai gan viņš bija divu ļoti panākumiem bagātu sacīkšu zirgu pirmdzimtais, diemžēl zirgs nekad tā arī nevienās sacīkstēs neuzvarēja un tika “atvaļināts” pēc 4 gadiem.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Patience</cite>

    Długa pozycja na CDS hiagssńpkiezo długu to dziś dość odważna sugestia.GS może i dobrze (a raczej lepiej od innych) prognozował 2009 ale zakładanie kontynuacji ( tak to czytam) w roku następnym jest dla mnie raczej szalone. Czy UK np. stać na kontynuacje zadłuzania w takim tempie ?

  • <cite class="fn">erfahrung mit 2013</cite>

    I’m so excited about winning the cookbook! THANK YOU SO MUCH! I love reading your blog and really enjoy learning all the new things you share with your readers!

  • <cite class="fn">unterschied schulden kredite</cite>

    Hehe, jo, det kanske blev lite väl mycket Jonny i inlägget, men faktum är att du är i stort sett det enda ansikte utåt på adrecord.com och det tillsammans med kanske lite dålig research så råkade det bli lite Jonny-aktigt. Självklart ska hela Adrecord-gänget ha kudos för det ni gör! Bra jobbat grabbar (och tjejer?)!

  • <cite class="fn">automotive rowland heights</cite>

    ata agora ser homossexual e anormal?ela tem e q curtir mesmoolha ela e uma garota “normal” ela vive uma vida “normal” mais se ela for homossexual vai continuar “NORMAL”gente por favor

Leave a Comment