Pazīmes, kas norāda, ka sieviete ir pārstājusi sevi kopt

Pāriet no skaistu sieviešu kategorijas uz nevīžīgu tanšu, nepavisam nav sarežģīt, un runa nav pat par vecumu. Uz to, kā sieviete atstāj iespaidu, daudz lielāka ietekme ir viņas garderobei, dzīvesveidam, nevērība pret sejas un ķermeņa kopšanu.

1. Bardaks uz galvas

Jo mazāk laika velti savu matu kopšanai, jo vecāki tu izskaties. Ja frizūra izjukusi, matu celiņš kļuvis sirms, matu gali ir sausi un šķelti, un matu sakārtojums ir nesaprotams veidojums, vizuāli sieviete izskatīsies krietni vecāka par saviem gadiem.

LASI VĒL: Pēc apšaubāma komplimenta 40 gadu vecumā sapratu, ka pietiek tēlot jaunu dāmīti. Lūk, ko es izdarīju!

Sievieti vecāku padara arī novecojošs vai dīvains matu griezums un agresīva matu krāsošana ar ūdeņraža peroksīda līdzekļiem. Stila kļūdas var sabojāt iespaidu par visu koptēlu, pat ja citas detaļas ir izvēlētas ar gaumi.

Dabiskums ar vieglu nolaidību būs daudz labāks variants. Krāsojot matus, labāk pieturēties pie dabīgiem toņiem, kas ir tuvu dabiskajai matu krāsai.

2. Pārmērīga aizraušanās ar grimu

Jo spilgtāka kosmētika, jo sieviete izskatās vecāka. Pārmērīgi uzklāts vaigu sārtums, skropstu tuša vai nekvalitatīvas mākslīgās skropstas, kas izskatās kā neestētiski ķekari, padarīs sievieti vismaz desmit gadus vecāku un viņas koptēlu vulgāru.

Grimam jābūt ieturētam, mierīgos dabiskos toņos, īpaši, ja runa ir par ikdienas grimu. Vakara pasākumos ir atļauts nedaudz vairāk spilgtuma, taču tam arī jābūt mērenam un atbilstošam.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment