Pēc 50 gadiem nedrīkst lietot melnu zīmuli un skropstu tušu. Grims, kas neatbilst vecumam

Rupja kļūda, kas vērojama sievietēm pieklājīgā vecumā – uzklāt tādu pašu grimu kā savās jaunības dienās.

 

Lielākā daļa sieviešu nepievērš uzmanību ar vecumu saistītām izmaiņām un automātiski veido tādu pašu grimu, it kā viņām arvien ir 18 gadi. Šāda pieeja nevar dot labus rezultātus. Šādas sievietes izskatās stulbi un smieklīgi.

Redzot, ka iepriekšējais grims nevis rotā, bet tikai pasliktina izskatu, dažas sievietes pilnībā atsakās no grima. Bet velti.

 

Galu galā, pareizi uzklājot kosmētiku un izvēloties savam vecumam atbilstošus toņus, jūsu seja nekavējoties šķitīs svaigāka, un tās īpašniece izskatīsies jaunāka.

Noteikumi dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai vecākām sievietēm

Mitrināšana. Šī ir pirmā un vissvarīgākā daļa. Ja pirms kosmētikas uzklāšanas ādu nesamitrina, grims tikai uzsvērs trūkumus.

LASI VĒL: Pēc 30 laulības dzīves gadiem es iemīlējos citā sievietē un tagad nezinu, ko darīt

Visas grumbas un krunciņas būs skaidri redzamas. Nobriedušā vecumā nevajadzētu aizmirst par ikvakara ādas mitrināšanu. Uzklāt krēmu uz sejas pirms gulētiešanas ir noteikums, kuru noteikti ir vērts atcerēties!

Korektora lietošana. Korektors palīdzēs noslēpt nepilnības. Tomēr jums ir jāzina, kā pareizi izmantot šo līdzekli. Uzklājiet to tikai zem acīm un zonā zem uzacīm.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment