Pēc 50 gadiem nedrīkst lietot melnu zīmuli un skropstu tušu. Grims, kas neatbilst vecumam

Tonālā krēma izvēle 45+. Lielākā daļa vecāku sieviešu izvēlas tonālos krēmus ar blīvu tekstūru. Tā ir liktenīga kļūda! Šādi krēmi noveco ādu, jo rada maskas efektu.

 

Arī blīvs tonālā krēma slānis uzsver visus sejas trūkumus. Labākā izvēle ir produkti ar bezsvara tekstūru, kas nenoslogo ādu. Piemērots kosmētikas līdzeklis “katrai dienai” ir BB krēms. Pats svarīgākais noteikums – izvēlētajam tonim ideāli jāatbilst dabīgās ādas krāsai.

 

Toni var izvēlēties nedaudz gaišāku, bet no tumšiem toņiem vajadzētu izvairīties. Tumšs tonālais krēms noveco ādu.

Vaigu sārtums. Tas ir obligāts produkts katrā kosmētikas maisiņā. Vaigu sārtums palīdzēs uzlabot izskatu un atsvaidzināt sejas krāsu. Galvenais atbildīgi izvēlēties toni.

LASI VĒL: Pēc 30 laulības dzīves gadiem es iemīlējos citā sievietē un tagad nezinu, ko darīt

Neizvēlieties toni brūnganā vai plūmju sārtā krāsā. Lielisks variants – pasteļtoņi.

Acu zīmuļa izvēle. Acu izcelšana ar melnu acu zīmuli ir lieliska iespēja jaunām meitenēm, bet ne vecākām dāmām. Jums vajadzētu izvēlēties pelēkus vai brūnus zīmuļa toņus.

 

Nav nepieciešams krāsot apakšējo plakstiņu, jo tādā veidā jūs vizuāli samazināt acis.

Kādas ēnas ir piemērotas? Galvenais noteikums, par ko zina visas koptas sievietes vecumā, ir tas, ka nevajadzētu izvēlēties ēnas ar spīdumiem.

 

Mirdzošas ēnas tikai uzsvērs grumbas un ādas nepilnības. Lielisks risinājums – matēti toņi.

 

Sakiet stingru “nē” melnai tušai. Labākais skropstu tušas tonis ir pelēks vai brūns. Atstājiet melno skropstu tušu jauno meiteņu ziņā. Tas nav tas, kas jums nepieciešams. Nav nepieciešams vairākas reizes krāsot skropstas. Pietiek, ja skropstu tušu uzklāj vienā kārtā.

 

Galvenais ir izvēlēties kvalitatīvu produktu. Skropstu tuša nav nekas tāds, uz ko var ietaupīt. Lēta un nekvalitatīva skropstu tuša atstās pēdas uz plakstiņa, bet izskatīsies ļoti neglīti.

Kurai lūpu krāsai dot priekšroku? Perlamutra lūpu krāsām jāpaliek tālā pagātnē. Matēts tonis arī nav tas, ko mēs meklējam. Tiešs trāpījums mērķī – satīna lūpu krāsa. Izvairieties no pārāk tumšiem lūpu krāsas vai lūpu spīduma toņiem.

Akcentējiet uzmanību uz svarīgāko! Uzsvars uz acīm un lūpām vienlaikus ir sliktas manieres pat jaunai dāmai. Dāmu jau pieklājīgākā vecumā šāds grims noteikti neizdaiļos. Spilgtas un izaicinošas uzacis, apvienojumā ar kaujas krāsas acīm un košu lūpu krāsu uz lūpām – absurds tēls.

 

Tas ir sliktāk, nekā jūs varat iedomāties. Šāds grims padarīs vecāku pat 28 gadus jaunu sievieti, nemaz nerunājot par kategoriju 45+. Tādus eksperimentus vairs nedrīkst pieļaut, jo ar pārliecību varam teikt, ka šāds grims tikai sabojās tēlu.

Kādus grima noteikumus jūs ievērojat? Kādu kosmētiku lietojat? Vai jums ir slepeni triki? Dalieties komentāros!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment