Pēc šī trika uzzināšanas, Tevi bārā apkalpos pirmo!

Vai ir, kas neciešamāks kā pārpildīts bārs piektdienas vakarā un tu stāvi pie letes, lai pasūtītu dzērienu, bet tu jau gaidi vismaz 20 minūtes un neviens tev pat nav pievērsis uzmanību. Eksperti ir apkopojuši informāciju un ieteikumus, kuri ļaus tev ātrāk un efektīvāk piesaistīt bārmeņa uzmanību.

Izvēlies savu vietu

Neesi aita un neseko baram. Tev ir nepieciešama taktika un loģiskā domāšana. Novēro situāciju un saproti, kura letes vieta varētu būt tā, kuru apkalpos ātrāk. Tas nekas, ka pārējie var stāvēt vienā čupā, pie viena letes stūra, tev tas neliedz iespēju aiziet pie otra letes gala.

Vienmēr laba vieta ir tā, kura atrodas no alus krāna līdz ledus traukam- tā ir bārmeņa galvenā darbības zona. Nestāvi letes zonā, kurā savāc netīrās glāzes, tā vieta kalpo tikai tam un tu visticamāk tur varēsi nostāvēt 30 minūtes un netikt apkalpots.

Ieņem pozīcijas

Ļoti iespējams, ka tu sākumā nenokļūsi pie pašas letes, bet pievērs uzmanību cilvēkiem, kuri tiek apkalpoti pirms tevis. Kā viņš būs saņēmis savu dzērienu, griezīsies, lai dotos prom no letes, tieši tas ir tas brīdis, kad tev ir jāsāk virzība uz priekšu, lai ieņemtu viņa vietu. Visvienkāršākais- novieto vismaz savu roku uz letes, pēc tam būs vieglāk pie tās atrast vietu arī visam ķermenim.

Piesaisti uzmanību

Tev varētu likties, ka dzēriens nu jau tev ir rokā, bet tā nav. Tev ir veiksmīgi jāpievērš bārmeņa uzmanība. Nedari to ar aktīvu rokas vicināšanu vai nemāj ar naudu vai savu American Express kredītkarti. Vienkāršs smaids un neuzbāzīgs žests ar roku būs bārmenim daudz patīkamāks.

Koncentrējies uz bāru un vērs savu ķermeni un bāra pusi, lai bārmenis saprot, ka tu vēlies tikai pasūtīt dzērienu, nevis papļāpāt pie letes ar kādu dāmu vai kungu.

Dzēriena pasūtīšana

Neminstinies ar savu pasūtījumu, kā vien tu redzi, ka bārmenis ir atbrīvojies, piesaisti uzmanību un palūdz savu dzērienu. Nekas, ka blakus esošais cilvēks ir iespējams gaidījis jau 30 minūtes, bet tā ir viņa vaina, ka viņš ne pietiekami aktīvi seko līdzi situācijai.

Dzēriens ir rokā, bet atceries atstāt kādu dzeramnaudu, jo tas paaugstina iespējas, ka tu nākamo dzērienu saņemsi daudz ātrāk.

Avots: telegraph.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment