Tad es ņemu dziļu bļodu un ievietoju tajā šādas sastāvdaļas:
augu eļļa – 70 ml.
sāls – 0,5 tējk.
cukurs – 0,5 ēd.k. l.
vīna etiķis vai citronu sula – 1 ēd.k. l.
Visus sasmalcinātos zaļumus ieberu bļodā.
Jums noteikti vajag ķiplokus, bez tā nevar iztikt. Apmēram 2-3 krustnagliņas jāsasmalcina un jāpievieno pārējām sastāvdaļām.
Tad es ņemu trauku ar augstiem sāniem, jūs varat ņemt bļodu vai jebkuru citu trauku. Apakšā liku pirmo kārtu un sakapātus piparus.
Es pārklāju papriku ar mērci.
Tad uzlieku otru paprikas kārtu un vēlreiz apklāju ar mērci. Es to daru līdz beigām.
Visu pārklāj ar vāku un liek ledusskapī uz aptuveni 2 stundām ievilkties. Bet godīgi sakot, es nevaru izturēt 2 stundas pēc pusstundas es jau ņemu paraugu!
Lasi vēl: Nebija labas zemeņu ražas, līdz uzzināju svarīgo pavasara pabarošanas smalkumu.
Nu sanāk ļoti garšīgi! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!
Tevi noteikti interesēs
- Siltāks nekā parasti, bet ar pārsteigumiem: sinoptiķi prognozē, kāda būs ziema
- Kad eju ciemos, 5 minūtēs varu pateikt, vai saimniece ir laba vai nē – skatos tikai uz trim lietām
- Kā gan es agrāk tā netaisīju makaronus: maz izdevumu, bet lieliska garša
- PVD izplata svarīgu informāciju visiem mīluļu īpašniekiem Latvijā: ”Mēs negaidīti varam arī braukt pārbaudīt”
- Kāpēc patiesībā lielveikalos Lidl, Maxima bieži strādā tikai viena vai divas kases un ko viņi no tā iegūst
- Sāksies “melnā josla”: ko nedrīkst ņemt rokās 24. oktobrī – tautas ticējumi















