Pēc velna garšīgi! Sen nebiju ēdusi tik garšīgu papriku: draugi man iemācīja pagatavot garšīgus piparus “armēņu gaumē”, nav iespējams beigt ēst

Tad es ņemu dziļu bļodu un ievietoju tajā šādas sastāvdaļas:

augu eļļa – 70 ml.

sāls – 0,5 tējk.
cukurs – 0,5 ēd.k. l.

vīna etiķis vai citronu sula – 1 ēd.k. l.

Visus sasmalcinātos zaļumus ieberu bļodā.

Jums noteikti vajag ķiplokus, bez tā nevar iztikt. Apmēram 2-3 krustnagliņas jāsasmalcina un jāpievieno pārējām sastāvdaļām.

Tad es ņemu trauku ar augstiem sāniem, jūs varat ņemt bļodu vai jebkuru citu trauku. Apakšā liku pirmo kārtu un sakapātus piparus.

VIDEO:

Es pārklāju papriku ar mērci.

Tad uzlieku otru paprikas kārtu un vēlreiz apklāju ar mērci. Es to daru līdz beigām.

Visu pārklāj ar vāku un liek ledusskapī uz aptuveni 2 stundām ievilkties. Bet godīgi sakot, es nevaru izturēt 2 stundas pēc pusstundas es jau ņemu paraugu!

Lasi vēl: Nebija labas zemeņu ražas, līdz uzzināju svarīgo pavasara pabarošanas smalkumu.

Nu sanāk ļoti garšīgi! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!