Tad es ņemu dziļu bļodu un ievietoju tajā šādas sastāvdaļas:
augu eļļa – 70 ml.
sāls – 0,5 tējk.
cukurs – 0,5 ēd.k. l.
vīna etiķis vai citronu sula – 1 ēd.k. l.
Visus sasmalcinātos zaļumus ieberu bļodā.
Jums noteikti vajag ķiplokus, bez tā nevar iztikt. Apmēram 2-3 krustnagliņas jāsasmalcina un jāpievieno pārējām sastāvdaļām.
Tad es ņemu trauku ar augstiem sāniem, jūs varat ņemt bļodu vai jebkuru citu trauku. Apakšā liku pirmo kārtu un sakapātus piparus.
Es pārklāju papriku ar mērci.
Tad uzlieku otru paprikas kārtu un vēlreiz apklāju ar mērci. Es to daru līdz beigām.
Visu pārklāj ar vāku un liek ledusskapī uz aptuveni 2 stundām ievilkties. Bet godīgi sakot, es nevaru izturēt 2 stundas pēc pusstundas es jau ņemu paraugu!
Lasi vēl: Nebija labas zemeņu ražas, līdz uzzināju svarīgo pavasara pabarošanas smalkumu.
Nu sanāk ļoti garšīgi! Izmēģiniet to, jums noteikti patiks!
Tevi noteikti interesēs
- Mana bijusī sieva atsūtīja mūsu meitu pie mums uz Jauno gadu ar zīmīti kabatā – izlasījis to es pamatīgi apmulsu
- “Šie salāti ir pārāk lēti viesiem”: vīra māsai nepatika mans svētku galds, bet viņa nezināja kas stāv dāvanā zem eglītes
- “Man šobrīd diemžēl nav nekā iepriecinoša”: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar šīs nedēļas laika prognozēm un atklāj, kādi būs Ziemassvētki
- Vīra Rūdolfa radinieki uzradās bez brīdinājuma: “Mēs padzīvosim pie jums nedēļu” – lūk, kas notika tālāk
- Horoskops no 8. līdz 14. decembrim katrai Zodiaka zīmei: Auni satiksies ar lielām pārmaiņām, Skorpioniem sāksies jauns dzīves cikls
- Noņem piedegušos nosēdumus no krāsns durtiņām 5 minūtēs ar vienu vienkāršu virtuves sastāvdaļu, ko iesaka tīrītāji

















